Umesto ribe, upecali oružje! Pecaroši u džaku pronašli puške!

26.10.2023

13:47

0

Pripadnici policije odmah su izašli na lice mesta, a o pronalsku oružja u reci Lim obavešten je i nadležni državni tužilac

Umesto ribe, upecali oružje! Pecaroši u džaku pronašli puške!
Reka Lim - Copyright RINA

 Grupa ribolovaca koja je pecala na reci Lim u blizini Bijelog Polja pronašla je u vodi dve puške, a to su odmah prijavili policiji.

- Oni su prvo primetili da u blizini obale pluta džak, kad su prišli videli su da se radi o puškama - rekao je za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Pripadnici policije odmah su izašli na lice mesta, a o pronalsku oružja u reci Lim obavešten je i nadležni državni tužilac.

Inače, ovaj reon je pogranično područje pa je vrlo verovatno da je neko bacio te puške u vodu kad je video da ne može da ih prenese preko granice. Slična situacija se dogodila kada su takođe u Limu ribolovci pronašli veću količinu droge, dodaje izvor.

I pre nekoliko dana je muškarac R.A. pronašao ručnu bombu tokom pecanja u blizini reke Kladušnica u mestu Trnovi kod Velike Kladuše.

Nakon otkrića , odmah je obaveštena Civilna zaštita, a pretpostavlja se da je u pitanju bomba iz prošlog rata.

Stručni timovi brzo su reagovali kako bi obezbedili sigurnost ovog područja.

Bomba je u najkraćem mogućem roku uklonjena iz ovog područja i time je izbegnuta bilo kakva opasnost ili neugodnost za lokalno stanovništvo.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike