Hrvatski i albanski ekstremisti ponovo zajedno: Poznati simpatizer ustaškog pokreta podržao teroriste protiv Srbije (FOTO/VIDEO)

16.10.2023

15:31

0

Autor: 24sedam

Podržao je sve one koji bi da se obračunaju sa kosovskim Srbima i proteraju ih sa njihovih vekovnih ognjišta

Hrvatski i albanski ekstremisti ponovo zajedno: Poznati simpatizer ustaškog pokreta podržao teroriste protiv Srbije (FOTO/VIDEO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Poznati hrvatski novinar i ekstremista, koji otvoreno baštini ideologiju ustaškog pokreta, Velimir Bujanec, ponovo je dospeo u centar pažnje skandaloznim istupima u svojoj ekstremističkoj i antisrpskoj emisiji ,,Bujica''. U svojoj autorskoj emisiji, Bujanec se i ovoga puta držao svog starog pravila, a to je  princip srbomržnje. 

Sluge Zapada udruženo protiv Srbije

Sada je svoju mržnju prema Srbima ispoljio na način da je javno podržao albanske teroriste i tzv. Kosovo protiv Srbije i Srba. Podržao je sve one koji bi da se obračunaju sa kosovskim Srbima i proteraju ih sa njihovih vekovnih ognjišta. Uz pozdrav “brat za brata, Albanac za Hrvata”, Bujanec je redom dao podršku terorističkoj ROSU i svakom albanskom lideru pojedinačno. 

Time se ponovo potvrđuje da su Hrvati i Albanci najodanije marionetske  sluge zapadnih imperijalnih interesa na Balkanu i izvršioci prljavih poslova Zapada na terenu, a protiv Srba kao njima remetilačkog, a državotvornog naroda, kakav oni nikada bili nisu.

Kompleksi su čudo, i verovatno koren te ekstremne mržnje hrvatskih i albanskih ekstremista, udruženih protiv Srbije upravo i leži u njihovoj ljubomori i (pod)svesnoj želji da se bude kao mi.  Jer zavidi se i mrzi se ekstremno onda kada je neko daleko iznad tebe. 

 

Ko je Velimir Bujanec : Simpatizer ustaškog pokreta, osuđen jer je prostitutke plaćao kokainom

Velimir Bujanec,  koji je u svojoj autorskoj emisiji podržao sve do jednog albanskog UČK-a teroristu jeste čovek koji je u mladosti sa ponosom nosio ustašku uniformu i nacistička obeležja. Smatra da je Jasenovac mit, a da je Oluja bila herojska akcija i voleo bi kada bi bilo moguće da i svi ostali primene taj recept prema Srbima širom regiona. Otuda nije ni čudo što se našao u bratstvu sa najokorelijim UČK teroristima. 

Printscreen/Youtube/Bujica Z1TV
 

 

U svoje emisije dovodi samo one koji baštine antisrpsku politiku, a emisije mu često budu groteskne kada od njih napravi totalni cirkus. Osim antisrpstva i širenja ekstremnih ustaških ideja, na momente, iako tužno, deluju i komično. Naročito kada ugosti osobe poput Miraša Dedeića iz nvo CPC ili poglavara tzv. Hrvatske pravoslavne crkve, takođe cirkus , ali i opasnog udruženja, jer je nastalo na osnovu istorijskog iskustva u NDH. 
Kolika je Bujanec, koji sebe smatra verovatno najboljim hrvatskim sinom,  moralna gromada, najbolje govori sledeći primer - to što je konzument kokaina, ali i prostitutki koje je plaćao upravo tim kokainom. Za ovo je i zvanično bio osuđen i priznao je delo u sklopu nagodbe sa tužilaštvom. 

Višedecenijsko antisrpsko bratstvo 

Da hrvatski i albanski ekstremisti dobro sarađuju, to se zna decenijama. Političke elite iz Zagreba i lideri kosovskih Albanaca zajedno su radili na razbijanju SFRJ, a protiv srpskog naroda, a nakon što su to uspeli, nastavili su zajedno raditi i na razbijanju Srbije. Hrvatska je među prvima priznala tzv. Kosovo i retko koja zemlja podržava Prištinu sa takvim žarom kao oni .

Nažalost, doživeli smo i to da hrvatske trupe, kao deo NATO-a i KFOR-a budu prisutne na našoj svetoj zemlji, kao i trupe Albanije. Ono što, povremeni okupatori srpske zemlje i sluge svih stranih gospodara kroz istoriju, zaboravljaju, to su lekcije iz prošlosti i to da nijedna okupacija ne traje večno i da će kad tad napustiti našu zemlju podvijenog repa. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike