Stravični detalji iz istrage: Sin narodnog poslanika odvezao ženu na porođaj, pa ubio inspektora? Ovim rečima se pravdao!

03.10.2023

14:13

0

Policajci baš i nisu poverovali u njegovu priču

Stravični detalji iz istrage: Sin narodnog poslanika odvezao ženu na porođaj, pa ubio inspektora? Ovim rečima se pravdao!
Copyright Facebook_Кокановић Никола

Nikola Kokanović uhapšen je juče zbog sumnje da je ubio policajskog inspektora Nenada Markovića u Bijeljini. Podsetimo, on je sin Zorana Kokanovića člana Socijalističke partije i narodnog poslanika NSRS.

Izvor "Srpskainfo" ekskluzivno otkriva šta je Kokanović izjavio tokom kriminalističke obrade u policiji.

- Tokom kobne noći on je bio pijan i drogiran, pa je tokom ispitivanja u policiji tvrdio da se ničega ne seća. Policajcima je ispričao da se ne seća ni motiva ni ubistva inspektora Markovića - rekao je izvor "Srpskainfo".

Međutim, inspektori baš i nisu poverovali u njegovu priču.

- Puno tu stvari pokazuje da je teško da je to istina. Pošto je on nakon ubistva pobegao, odbacio oružje i slično. Sve to biće provereno u narednom periodu.

Foto: Instagram_mup.srpske
Nenad Marković

Kokanović je ranije tog dana iz Brčkog došao u Bijeljinu jer je, kako se saznaje, suprugu dovezao da se porodi u Bolnici ”Sveti Vračevi”.

- Marković je po završetku posla otišao na piće u ”Džil” i tu ga je dovezao kolega. Sedeo je za šankom nekih pola sata. U međuvremenu, u noćni klub je ušao Kokanović sa društvom. Nisu se tu dugo zadržali. U klubu su bili svega pet minuta i za to vreme Kokanović i Marković nisu imali nikakav sukob, ni verbalni ni fizički - kaže izvor iz policije.

Kokanović je prvi izašao iz kluba, a u trenutku dok je Marković izlazio Kokanović je zapucao ka njemu. Pucao mu je u prsa, inspektor je zadobio ustrelnu i prostrelnu ranu grudnog koša, od kojih je preminuo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike