Zna se ko su kopači tunela iz Podgorice: Krivične prijave za pet osoba!

21.09.2023

22:25

0

Autor: 24sedam

Uprava policije zna ko su rudari - rekao je Terzić

Zna se ko su kopači tunela iz Podgorice: Krivične prijave za pet osoba!
Iskopan tunel do depoa Višeg sudu u Podgorici - Copyright Profimedia

Nove informacije u vezi sa slučajem tunel izneo je večeras vršilac dužnosti direktora Uprave policije Crne Gore Nikola Terzić. On je rekao da će krivičnom prijavom koju će podneti Uprava policije biti obuhvaćeno pet osoba, među kojima su M.M. (53), J.D. (30), M.V, (32), V. E. (32).

- Uprava policije zna ko su rudari. Krivičnom prijavom koju će podneti Uprava policije biće obuhvaćeno pet osoba, među kojima su M.M. (53), J.D. (30), M.V, (32), V. E. (32), svi državljani Srbije - rekao je vršilac dužnosti direktora Uprave policije Crne Gore Nikola Terzić, prenose Vijesti.

Kazao je da će prijavom biti obuhvaćena i dva NN lica.

- Od ova dva NN lica je lice sa lažne lične karte - rekao je Terzić.

On je istakao i da je otkrivanje osumnjičenih za kopanje tunela do depoa Višeg suda u Podgorici kompleksna operacija i da zahteva kompleksnu istragu.

- Ne može se znati tačan broj osoba koje su učestvovale u kriminalnim aktivnostima. Ubeđen sam i siguran sam da će ovaj broj, od devet, kako istraga bude odmicala, rasti - rekao je Terzić.

Terzić je naglasio i da je "investitor" akcije ozbiljna kriminalna grupa iz Crne Gore.

- Neću reći koja je da ne bih ugrozio istragu. Nismo došli do onih koji su platili ne tako malu investiciju. Neću reći ništa što će ugroziti dalji tok istrage. Krivična prijava koja će biti podneta sutra je samo prvi korak - rekao je Terzić.

On je rekao i da će ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić održati konferenciju za novinare na kojoj će saopštiti ekskluzivne informacije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike