A muževi se sakrili! O žestokoj svađi Bosanke i Slovenke na Neumu svi pričaju: Šta to radiš na balkonu ženo blesava? Sram te bilo" (VIDEO)

12.09.2023

18:20

0

Incident je, kako se čini, izbio zbog buke koja je dopirala iz apartmana

A muževi se sakrili! O žestokoj svađi Bosanke i Slovenke na Neumu svi pričaju: Šta to radiš na balkonu ženo blesava? Sram te bilo" (VIDEO)
svađa dve žene je postala hit na mrežama - Copyright Pixabay

Snimak žestoke svađe između turistkinja iz Bosne i Hercegovine i Slovenije koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama postao je pravi hit među Balkancima. Incident je, kako se čini, izbio zbog buke koja je dopirala iz apartmana, a razmena reči između ove dve dame izazvala je smeh, ali i bes u regionu.

Incident se dogodio u bosnaskom letovalištu Neumu.

"Ja neću po**ić ovde da imam! Jesi ti normalna ženo draga" rekla je Bosanka na početku svoje svađe sa Slovenkom, dodavši da ju je snimala kako ne poštuje kućni red te da će je prijaviti policiji.

Nešto glasnija, Slovenka joj je nekoliko puta odgovorila da je apartman u kom boravi platila dosta, te da se može ponašati kako god ona želi.

"Ja sam plaćala! Koliko je ura", uporno je ponavljala Slovenka.

Njeno ponavljanje prekinula je Bosanka, koja je još jednom htela da skrene pažnju glasnoj Slovenki.

 

@alicjennis

Slovenka protiv Bosanke 😂😂 ♬ Originalton - Alic Đenis

 

"Ma pitanje je šta to radiš na balkonu ženo blesava? Sram te bilo", nastavila je Bosanka.

Svađu su propratile i dodatne rečenice koje se u nekim trenucima u videu teško mogu shvatiti. Ipak, zbog onih jasnih i razumljivih, kao i zbog galame u doba kada je vreme za odmor, mnogi korisnici TikToka pojurili su u deo za komentare želeći da iskomentarišu ali i da otkriju šta se zapravo dogodilo.

"A muževi se sakrili", "Nisu! Ovaj od Bosanke sedi sa strane, a Slovenac je unutra, uđe pa izađe", "Kultura na nivou", "Bosanka žena kulture", "Lepo se razumeju", "Haha mi samo čujemo plaćala", "Kod Slovenaca je najbitnije da si platili! Samo lova lova i lova! a škrti ajme", "Lepo je kada se svađate na različitim jezicima, a ipak se razumete".

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike