Policija zatekla horor u stanu: Muškarac držao dve povređene žene u sobi, na pripadnike MUP huškao psa!

30.08.2023

16:31

0

Neverovatna scena u Zadru.

Policija zatekla horor u stanu: Muškarac držao dve povređene žene u sobi, na pripadnike MUP huškao psa!
Hrvatska policija: Ilustracija - Copyright profimedia

Zadarska policija je saopštila o incidentu koji se desio u utorak uveče u Sukošanu. Prema informacijama, jedan muškarac je bio u kući sa dve povređene žene koje je držao zatočene. Tokom tog događaja, čak je koristio psa kako bi napao policiju.

Profimedia
 

 

- Sinoć, 29. avgusta, u 20.53 sati policija je primila dojavu ekipe hitne medicinske pomoći o zatraženoj lekarskoj pomoći u jednoj kući na području Sukošana.

Na mesto događaja su upućeni policijski službenici koji su, u kući u kojoj borave strani državljani, uočili tri osobe od kojih je jedna, muška osoba, uz sebe držala agresivnog psa.

Prilikom postupanja muškarac je odbijao svaku saradnju s policijom, sprečavajući ulazak u kuću držeći psa, radi čega je savladan uz upotrebu sredstava prisile i potom uhapšen i stavljen pod nadzor policije.

U kući su zatečene dve ženske osobe, takođe strane državljanke, koje su zbog zadobijenih povreda vozilom hitne medicinske pomoći prevezene na pružanje dalje lekarske pomoći.

Obe strane državljanke su zadržane u Opštoj bolnici Zadar, gde je utvrđeno kako je jedna od povređenih žena zadobila teške, a druga lake telesne povrede.

U toku je kriminalističko istraživanje nad uhapšenim stranim državljaninom radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica - stoji u saopštenju policije.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike