Izgoreo bar na plaži u Hrvatskoj! Vlasnik optužuje bivšu devojku - i ranije mi je pretila, bušila gume...

28.08.2023

10:35

0

Autor: J. S. J.

Izgoreo bar na plaži u Hrvatskoj! Vlasnik optužuje bivšu devojku - i ranije mi je pretila, bušila gume...
Copyright Profimedia

Bar na plaži "Sunset" u Kostreni kod Rijeke izgoreo je u požaru koji je izbio u petak u ranim popodnevnim satima. Vlasnik objekta Josip Škundrić procenjuje da šteta iznosi oko 80.000 evra, a za incident optužuje bivšu devojku. 

Kako piše "Index.hr" Isključen je tehnički kvar kao uzrok požara.

Uvidom, sprovedenim u saradnji policijskih službenika i protivpožarnog inspektora, isključen je tehnički uzrok nastanka požara”, saopštila je primorsko-goranska policija iz koje su dodali kako nastavljaju da utvrđuju sve relevantne činjenice i okolnosti ovog događaja.

Vlasnik optužuje bivšu devojku

Na društvenim mrežama Škundrić je napisao kako je krivac za požar njegova bivša devojka.

-Ja sam jedan od vlasnika. Požar je podmetnut od strane moje bivše devojke koja mi mesecima preti, uništava imovinu. Pretila je da će me izbosti nožem i da će mi uništiti život. Sve je prijavljivano policiji, no, naravno, ništa nije preduzeto -napisao je Škundrić.

Na Fejsbuk stranici „Sunseta“ objavljeno je, pak, da bi bar za sledeću sezonu trebalo da bude obnovljen.

Burin Škundrić je takođe izjavio kako je uveren da je u izbijanje požara umešana njegova bivša devojka.

Ističe da je u poslednja tri meseca izložen njenom maltretiranju, da mu uništava imovinu, kao i da je to prijavio policiji.

-Eto, i pre dva dana mi je izbušila gume na autu. Očekivao sam da bi ovako nešto moglo da se dogodi - napomenuo je z "index.hr" suvlasnik uništenog lokala.

Prema rečima Škundrića navodno se za izazivanje požara sumnjiči i osoba sa kojom je bio u zajedničkom poslu, ali se u jednom trenutku povukao iz biznisa.

-Koliko je meni poznato, požar u lokalu prvi je primetio moj prijatelj koji je bio na ribarici, javio je da gori, alarmirao je i vatrogasce. Prve procene govore da je reč o šteti od 60.000 do 100.000 evra. Nažalost, lokal – koji ja držim pet godina – nije osiguran, nisam uspeo da ugovorim osiguranje“, zaključio je suvlasnik lokala Josip Škundrić.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Index.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike