Detalji zločina kod Živinica: Mevludin je mnogo pio, komšije otkrile da im se Tahira žalila

22.08.2023

17:00

0

Mevludin je Tahiru ubio pred očima njene unuke

Detalji zločina kod Živinica: Mevludin je mnogo pio, komšije otkrile da im se Tahira žalila
Mevludin i Tahira - Copyright Printscreen/Facebook/M.A.

Jeziv zločin desio se preksinoć u Podgajevima kod Živinica kada je Mevludin .A. (58) ubio nevenčanu suprugu Tahiru.Č. (52), a nakon toga počinio samoubistvo.

Reporter „Dnevnog avaza“ posetio je mesto zločina. U neposrednoj blizini kuće u kojoj je živela Tahira Čamdžić parkiran je automobil kojim se Mevludin Aljić dovezao na mesto zločina.

U unutrašnjosti su se videli otvoreno pivo i vitrina u kojoj se, najverovatnije, nalazio pištolj.

Kako je objavio portal „Avaza“, motiv ovog zločina je, najverovatnije, ljubomora.

T.Č. je preksinoć došla iz Nemačke, gde je bila na ćerkinoj svadbi. Nakon povratka iz Nemačke prvo je došlo do svađe, a potom je Mevludin Aljić uzeo pištolj i usmrtio suprugu, a onda počinio i samoubistvo.

Mevludin je Tahiru ubio pred očima njene unuke, koja je svedočila stravičnom ubistvu, a u pitanju je unuka njene druge ćerke.

Utvrđeno je da ranije nije bilo prijava za nasilje u porodici, ali se nesrećna Tahira žalila komšijama da je Mevludin posesivan i da često konzumira alkohol.

- Nama je rekla da ju je nazivao kur**m. I pre nego što je otišla u Nemačku, govorila je da neće živeti s njim jer mnogo pije, te da ima žestoke „prenose“ - rekle su komšije.

Da tuga bude veća, ćerka na čijoj je svadbi bila Tahira u Nemačkoj trebala je da otputuje na medeni mesec u Pariz. Ali, umesto Pariza, ona će danas doći majci na sahranu.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike