Skandalozno: Fotografije drskog vozača usijale društvene mreže!

18.08.2023

12:39

0

Brza reakcija građana nije izostala

Skandalozno: Fotografije drskog vozača usijale društvene mreže!
Copyright Pixabay

U sarajevskom naselju Grbavica dogodio se neobičan incident koji je šokirao prolaznike i stanovnike ovog kvarta. Naime, jedan muškarac je svojim postupkom izazvao pažnju i osude, kada je uklonio znak zabrane parkiranja kako bi sebi omogućio nepropisno parkiranje.

Prema svedočenju očevidaca, znak zabrane parkiranja postavljen je pre pet dana, i od tada je svakodnevno bio obaran. Međutim, situacija je postala drastičnija kada je muškarac odlučio da fizički ukloni znak kako bi sebi omogućio parking na nedozvoljenom mestu. 

 

 

Fotografije koje je jedan stanovnik naselja podelio na socijalnim mrežama prikazuju ovaj neobičan događaj i način na koji je muškarac izveo svoju nesavesnu radnju.

Brza reakcija građana nije izostala – oni su odmah obavestili policiju o incidentu.

Ekipa policije brzo je izašla na teren kako bi istražila ovaj slučaj. Međutim, prema informacijama iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, do trenutka pisanja ovog teksta nisu primili zvaničnu prijavu u vezi s ovim neobičnim događajem.

Stanovnici naselja Grbavica izrazili su svoju zabrinutost zbog sve učestalijeg nepropisnog parkiranja u njihovom kvartu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike