Zapalio svoju kuću, automobil i pomoćni objekat kod Trebinja: Pokušao da pocepa vatrogasna creva

25.08.2021

08:31 >> 08:41

0

Autor: P. Š.

Obavešteno je Okružno tužilaštvo, a dežurni tužilac je događaj kvalifikovao kao krivično delo izazivanja opšte opasnosti

Zapalio svoju kuću, automobil i pomoćni objekat kod Trebinja: Pokušao da pocepa vatrogasna creva
Copyright Profimedia

Osoba D.Ž. iz mesta Kremeni Do kod Trebinja osumnjičena je za krivično delo izazivanje opšte opasnosti, nakon što je u utorak poslepodne zapalila svoju kuću, automobil i pomoćni objekat.

Pročitajte još:

Trebinjskoj policiji u utorak oko 18.05 sati je prijavljeno da je u selu Kremeni Do osumnjičeni namerno zapalio porodičnu kuću i putnički automobil „zastava  128“. O ovome je obavešteno Okružno tužilaštvo, a dežurni tužilac je događaj kvalifikovao kao krivično delo izazivanja opšte opasnosti, saopšteno je jutros iz PU Trebinje, piše Srpskainfo.

Veliki šumski požar u rejonu Zubaca i Uvjeće u jednom momentu se proširio prema ovom selu, a vatra je bila oko kilometar od kuća kada je osumnjičeni zapalio svoju imovinu.

Pročitajte još:

Na terenu su u tom momentu bili gatački vatrogasci koji su odmah intervenisali kako požar ne bi zahvatio i druge kuće u neposrednoj blizini, a osumnjičeni je u jednom momentu počeo da cepa vatrogasna creva, nakon čega ga je policija privela.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike