Putnički avion imao bliski susret sa NLO iznad Slovenije: "Misteriozna svetlost okružila avion, pa iznenada nestala i počela da treperi"

31.07.2023

18:09

0

Pilot putničkog aviona "TUI Airwaysa" primetio je neobjašnjivu svetlosnu pojavu koja je ostavila u šoku čak i kontrolu leta

Putnički avion imao bliski susret sa NLO iznad Slovenije: "Misteriozna svetlost okružila avion, pa iznenada nestala i počela da treperi"
Copyright Profimedia

Nesvakidašnji susret putničkog aviona iznad Slovenije uzrokovao je zagonetan događaj i otvorio pitanje postojanja NLO-a. Pilot putničkog aviona "TUI Airwaysa" primetio je neobjašnjivu svetlosnu pojavu koja je ostavila u šoku čak i kontrolu leta. Kako je letelica letela prema grčkom ostrvu Rodos, avion je neočekivano bio obasjan jarom svetlosti. U želji da shvati uzrok ovog fenomena, pilot je pretpostavio da je možda vojna letelica blizu njihovog položaja.

"Imam neobično pitanje - da li je možda neka vojna letelica udaljena otprilike 40 ili 50 milja od nas na poziciji od sat ili dva", pitao je u subotu po podne kontrolu leta pilot putničkog aviona "TUI Airvaisa".

Nažalost, kontrolor leta nije mogao da potvrdi prisustvo vojnih aviona u tom području.

Ono što je sledeće usledilo ostavilo je sve u čudu. Svemirska svetlost koja je okruživala avion iznenada je nestala i počela da treperi, samo da bi potom odskočila ka nebu. Ovaj čudan incident snimljen je i objavljen na portalu 24ur.com.

Ovaj događaj dolazi u vreme kada je tema NLO-a bila prisutna u svetskim medijima zbog nedavnog saslušanja komiteta američkog Kongresa, gde su svedoci, uključujući i bivšeg komandanta mornarice Dejvida Fravora, opisivali slične misteriozne susrete.

Fravor je ispričao svoje iskustvo iz 2004. godine, koje je podsećalo na situaciju sa slovenačkim avionom.

Ove neobjašnjive pojave i tehnologija koju su svedoci opisali izazivaju pažnju i zabrinutost jer je američka vojska potvrdila postojanje predmeta koji su se kretali na način koji nadmašuje savremenu tehnologiju.

„Tehnologija s kojom smo se suočili bila je daleko bolja od svega što smo imali, imamo danas ili želimo da razvijemo u narednih 10 ili više godina“, rekao je Fravor tokom saslušanja

U svetlu ovih događaja, javnost ostaje radoznala i zapitana, dok misterija oko NLO-a i dalje intrigira i fascinira svet.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike