Konobarica Miki skockana pred sudom zbog krađe milion evra! Otkrivena šokantna motivacija: "Bila sam zaljubljena u Roberta"

17.07.2023

19:15

0

Mirnesa se na sudu pojavila u crnom blejzeru a kosu je vezala u punđu

Konobarica Miki skockana pred sudom zbog krađe milion evra! Otkrivena šokantna motivacija: "Bila sam zaljubljena u Roberta"
Mirnesa S. - Copyright Foto: Printskrin/Instagram

Bosanka Mirnesa S, došla je danas na suđenje u Štutgart, gde joj se sudi zbog krađe 1,2 miliona evra. Mirnesa je priznala zločin, ali i da je sve učinila iz ljubavi prema Robertu.

Mirnesa se na sudu pojavila u crnom blejzeru a kosu je vezala u punđu. Na ročištu je rekla kako je momak Robert nagovorio da ukrade novac iz kompanije za transport novca.

 

 

Robert, kojeg je upoznala u noćnom klubu, se dosta raspitivao za njen posao i želeo je da sazna da li ona može da ukrade novac. U početku je odbijala njegove predloge, ali na kraju je popustila, jer „jedino što je želela to je da bude sa njim“.

Ukraden novac još nije pronađen, a Robert je još uvek u bekstvu, prenosi nemački RTL.

Foto: POLIZEI STUTTGART
 

Ako bude osuđena, preti joj do deset godina zatvora, ali s obzirom na to da je priznala zločin, Mirnesa se nada da može da se nagodi sa Tužilaštvom i dobije manju kaznu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike