Pijani Rus u Herceg Novom pretio majci sa šrafcigerom u ruci: Policajac koji je pokušao da ga obuzda zadobio teške telesne povrede!

21.06.2023

11:52

0

V. R. je, kako je utvrđeno, imao 2,96 promila alkohola u krvi

Pijani Rus u Herceg Novom pretio majci sa šrafcigerom u ruci: Policajac koji je pokušao da ga obuzda zadobio teške telesne povrede!
Ilustracija - Copyright Tanjug/ MEDIA BIRO

Policajac iz Herceg Novog Balša Vemić teško je povređen u utorak, tokom obavljanja službene dužnosti, kada ga je napao ruski državljanin V. R. u pokušaju da pobegne.

- Njega je osumnjičeni fizički napao prilikom pokušaja bekstva, a Vemić je zadobio teške telesne povrede padom sa potpornog zida, u vidu naprsnuća kuka i kičmenog stuba. On je hospitalizovan u Specijalnoj bolnici za ortopediju, neurohirurgiju i neurologiju "Vaso Ćuković' – Risan" - saopštila je Uprava policije.

Navodi se da je policija postupala po prijavi za porodično nasilje, te da je državljani Rusije V. R., kako je utvrđeno, u alkoholisanom stanju i sa šrafcigerom u ruci upućivao pretnje svojoj majci.

V. R. je, kako je utvrđeno, imao 2,96 promila alkohola u krvi.

- Juče su službenici Uprave policije osumnjičenog sproveli državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, koji mu je odredio zadržavanje zbog pomenutog krivičnog dela - stoji u policijskom saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike