Novi detalji nesreće kod Trebinja: "Nije utvrđen tehnički kvar autobusa, pretpostavlja se da je vozač zaspao"

17.06.2023

21:54

0

Saobraćajna nesreća, u kojoj su dve osobe poginule, a 13 povređeno, dogodila se rano jutros kada je autobus koji je prevozio radnike Osnovne škole “Georgi Stojkov Rakovski”

Novi detalji nesreće kod Trebinja: "Nije utvrđen tehnički kvar autobusa, pretpostavlja se da je vozač zaspao"
teška nesreća kod Trebinja - Copyright Printscreen/YouTube/RTRS

"Uviđajem nakon saobraćajne nesreće u Trebinju, u kojoj su dve osobe poginule, nije utvrđen bilo kakav tehnički kvar, niti neispravnost autobusa, kao ni tragovi kočenja, pa se pretpostavlja da je vozač zaspao".

Ovo je rekao portparol trebinjskog Okružnog javnog tužilaštva Srđan Vukanović.

On je naveo da će više detalja o uzrocima nesreće najverovatnije biti poznato nakon obdukcije tela vozača, koja će biti obavljena sutra u Banjaluci.

Saobraćajna nesreća, u kojoj su dve osobe poginule, a 13 povređeno, dogodila se rano jutros kada je autobus koji je prevozio radnike Osnovne škole “Georgi Stojkov Rakovski” iz Banjaluke, udario u brdo, a potom u kameni zid u mestu Dražin Do kod Trebinja.

 

 

Povređeni su smješteni u trebinjsku bolnicu, a jedan teže povređeni pacijent je transportovan helikopterom iz trebinjske bolnice u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

- Obdukcija tela stradalih u saobraćajnoj nesreći u mestu Dražin Do kod Trebinja biće izvršena sutra u Zavodu za sudsku medicinu u Banjaluci – rekao je portparol Okružnog javnog tužilaštva Trebinje Srđan Vukanović.

Vukanović je rekao da će tela nastradalih biti transportovana iz Trebinja u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike