Milojko Spajić i društvo iz Evrope sad angažovali privatno obezbeđenje iza kojeg stoji osoba iz MUP-a

09.06.2023

14:03

0

Jedan od lidera Evrope sad Milojko Spajić angažovao je privatno obezbeđenje koje njega i članove njegovog pokreta prati na promocijama do izbora

Milojko Spajić i društvo iz Evrope sad angažovali privatno obezbeđenje iza kojeg stoji osoba iz MUP-a
Milojko Spajić - Copyright Twitter_Milojko Spajić @MickeySpajic

Jedan od lidera Evrope sad Milojko Spajić angažovao je privatno obezbeđenje koje njega i članove njegovog pokreta prati na promocijama do izbora, saopšteno je "Borbi" od izvora iz Evrope sad.

Za obezbeđenje je angažovana privatna firma iz Podgorice koja je povezana sa osobom koja radi u MUP-u, odnosno, u Upravi policije. Biće interesantno videti, nakon izbora, ukoliko Evropa sad bude deo vlasti, da li će pomenuta privatna firma dobiti neki unosan posao i da li će osoba koja stoji iza te firme avanzovati u hijerarhiji.

Takođe, potpuno je nejasno zbog čega je angažovano privatno obezbeđenje. Članovi obezbeđenja koji se dodeljuju Spajiću i ekipi, kaže izvor iz Evrope sad, dužni su bili da prate jednog od lidera na promocijama širom Crne Gore.

Nadamo se da će jedan od lidera ES objasniti narednih dana javnosti zbog čega je angažovano privatno obezbeđenje i da li će ta firma možda dobiti neki unosan posao preko nove vlasti i Evrope sad.


Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike