Dramatična situacija u Zadru: Suvozač automobila u rukama držao raketni bacač?!

05.05.2023

21:03

0

Policija je, naime, u ponedeljak po podne dobila dojavu da su u Sukošanu u Ulici dr Franje Tuđmana nepoznati počinioci pokušali da obiju bankomat

Dramatična situacija u Zadru: Suvozač automobila u rukama držao raketni bacač?!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Nakon uznemirujućeg snimka koji je početkom sedmice snimljen u Zadru, gde je suvozač automobila držao u rukama raketni bacač, oglasila se policija koja je grupu muškaraca povezala sa pokušajem provale u bankomat i pljačkama vikendice i crkve.

Kako je preneo hrvatski portal 24sata svedočenje jednog čitaoca, mladić je u vožnji virio iz bele "lančije ipsilon" dok je u rukama držao zolju, i to u trenutku kada su prolazili kraj policijske stanice.

Policija je, naime, u ponedeljak po podne dobila dojavu da su u Sukošanu u Ulici dr Franje Tuđmana nepoznati počinioci pokušali da obiju bankomat.

Vrata bankomata su oštećena, ali novac nije otuđen. Istog dana, oko 14 sati na području Bulevara u Zadru policija je zatekla automobil splitskih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak, dok se kao putnik pored njega nalazio maloletni hrvatski državljanin, i oni se dovode u vezu s počinjenim krivičnim delom. Stoga policija vozilo u kojem je suvozač držao zolju povezuje sa ovim pljačkašima bankomata.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike