Ovo je heroina koja je spasila devojčicu (5) od davljenja! Darja otkrila detalje drame: "Nešto me je vuklo ka tom bazenu"

02.05.2023

21:34

0

Nisam dalje razmišljala, prebacila sam je preko ramena i odnela do ivice bazena. Dotad sam bila smirena, a onda sam se uspaničila - rekla je ona

Ovo je heroina koja je spasila devojčicu (5) od davljenja! Darja otkrila detalje drame: "Nešto me je vuklo ka tom bazenu"
Copyright printscreen/Facebook/Darja Strazberger

- Nešto me je dva, tri puta vuklo u taj deo bazena. Sve mi je bilo nekako čudno, onda sam je lagano podignula nogom i videla da ne reaguje - ovako Darja Strazberger prepričava detalje drame, kada se u termama Snovik u Sloveniji davila petogodišnja devojčica, koju je ona spasila.

- Nisam dalje razmišljala, prebacila sam je preko ramena i odnela do ivice bazena. Dotad sam bila smirena, a onda sam se uspaničila i počela tresti, vikala sam da mi treba pomoć. Jednostavno sam se osećala nemoćno - ispričala je Darja.

Malena nije davala znake života, pričaju očevici, glava ljubičaste, a lice tamnoplave boje.

Daja, koja je još u šoku zbog svega što se desilo, tog dana je bila na bazenima zbog svojih sinova, blizanaca koji boluju od cerebralne paralize.

Blizanci Anže i Enej, kaže, ne hodaju, a topla vod im pomaže.

U početku je, kaže, mislila da se devojčica igra, roni za igračkama, kao što to deca često rade, ali je onda primetila da se ne pomera.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike