Udarila supruga svećnjakom po glavi jer nije hteo da prošeta psa! Ženi iz Zagreba preti zatvor, ona tvrdi - "Bilo je u samoodbrani"

18.04.2023

13:46

0

Autor: M.M.

Prestali su da se tuku kada im je na vrata pokucao vlasnik stana koji je i pozvao policiju

Udarila supruga svećnjakom po glavi jer nije hteo da prošeta psa! Ženi iz Zagreba preti zatvor, ona tvrdi - "Bilo je u samoodbrani"
Copyright Pixabay

Žena (30) iz Zagreba mogla bi da završi u zatvoru na godinu dana jer je vanbračnog supruga (34) u svađi udarila metalnim svećnjakom po glavi.

Policija i Tužilaštvo su podigli optužnicu, a dodaje se kako se izrečena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljena u roku od tri godine ne učini novo kazneno delo.

U optužnici se navodi da se porodično nasilje dogodilo u januaru ove godine oko 9:30 sati u stanu na području Zagreba gde je 30-godišnjakinja napala supruga jer je odbio da prošeta psa, prenosi Danica.

- U nameri da ga telesno povredi, rukama ga je ogrebala po licu i vratu, pa ga metalnim svećnjakom udarila u područje zadnjeg dela glave, usled čega je muž zadobio povrede u vidu rane razderotine na potiljčnom delu glave dužine 2,5 centimetara - stoji u optužnici.

Žena je priznala da je došlo do tuče, ali je istakla da se samo branila.

- Prepirali smo se oko šetnje psa, oboje smo krivi. Tačno je da sam ga ogrebala, ali to sam učinila u samoodbrani, i takođe je tačno da sam ga nekim svećnjakom udarila po glavi - rekla je, dodajući da je i suprug nju grebao, držao za lice i vukao po podu. 

Prestali su da se tuku kada im je na vrata pokucao vlasnik stana koji je i pozvao policiju. Žena je uhapšena, a njenom je partneru pružena prva pomoć. On je, kao vanbračni suprug okrivljene, iskoristio pravo da ne svedoči u slučaju.

Policija je u stanu pronašla dva metalna svećnjaka dužine oko 23 centimetra.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike