Oglasio se Andrija Mandić posle hapšenja Božovića: Žalosno da se pokušava proglasiti kriminalcem, dok Milo Đukanović uživa u Dubaiju!

13.04.2023

11:18

0

Negovi preci su u Americi zaradili ogroman imetak, njegova porodica važi za jednu od najbogatijih u Crnoj Gori, rekao je Mandić

Oglasio se Andrija Mandić posle hapšenja Božovića: Žalosno da se pokušava proglasiti kriminalcem, dok Milo Đukanović uživa u Dubaiju!
Andrija Mandić - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Zbog hapšenja bivšeg člana Odbora za bezbednost i visokog funkcionera Demokratskog fronta (DF) Mila Božovića, lider DF-a Andrija Mandić je reagovao.

Kako je na odboru za bezbednost naveo dobio je informaciju jutros da se Milu Božoviću stavljaju na teret teška krivična dela.

-Mislim da je ta akcija namerno organizovana jutros u susret sednici Odbora za bezbednost - rekao je Mandić.

On je rekao da Mila Božovića zna još kad je bio dečak, te ako "postoji neko ko nije imao razloga da se bavi nelegalnim poslom, onda je to on". Negovi preci su u Americi zaradili ogroman imetak, njegova porodica važi za jednu od najbogatijih u Crnoj Gori. Mislim da će GST morati da priloži dosta dokaza da opravda ovo pred sudom i javnošću - naglasio je Mandić.

On smatra da se "hapšenja rade po principu nevidljive ruke, koja hapsi čas iz jedne partije, čas druge"

Napisao je na svom zvaničnom Tviter nalogu - Žalosno je da se Milo Božović pokušava proglasiti kriminalcem, dok Milo Đukanović uživa u Dubaiju.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike