Društvene mreže gore: "Milo Đukanović će biti predsednik Crne Gore ako glasove bude brojao CIK BiH" (FOTO)

04.04.2023

14:29

0

Slika koja je izazvala lavinu duhovitih komentara među korisnicima društvenih mreža, očigledno aludira na skandal posle izbora u Bosni i Hercegovini

Društvene mreže gore: "Milo Đukanović će biti predsednik Crne Gore ako glasove bude brojao CIK BiH" (FOTO)
Milo Đukanović - Copyright Profimedia

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija na kojoj se vidi nasmejani Milo Đukanović sa natpisom “Pobeda! Javili mi iz CIK-a BiH”. 

Slika koja je izazvala lavinu duhovitih komentara među korisnicima društvenih mreža, očigledno aludira na skandal posle izbora u Bosni i Hercegovini, kada je Republika Srpska prošle godine dobila novog predsednika više od 20 dana posle izbora. 

Podsetimo, Centralna izborna komisija BiH, koja je organizovala ponovno brojanje glasova za predsednika i potpredsednika RS posle pritužbi opozicije, saopštila je u četvrtak, 27. oktobra 2022. godine da je utvrđeno da je Dodik pobedio opozicionu protivkandidatkinju Jelenu Trivić.

Ta odluka izazvala je brojne kontroverze na političkoj sceni u Republici Srpskoj s obzirom da je, najblaže rečeno, čudno da su se glasovi ponovo brojali više od 20 dana, te da je Dodik proglašen za pobednika iz senke sarajevskih prostorija CIK-a BiH.

Baš zbog toga, korisnici društvenih mreža se sada šale da Milo Đukanović može postati pobednik predsedničkih izbora u Crnoj Gori, ukoliko glasove bude brojala Centralna izborna komisija BiH.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike