Užas u Ulcinju: Deda (77) seksualno iskorišćavao maloletnicu i podvodio je, a njena sestra (18) mu pomagala!

27.03.2023

15:28

0

Autor: M.M.

Osumnjičeni je plaćao za seksualne odnose sa maloletnicom, a nakon toga je počeo da dovodi i svoje prijatelje koje je devojčica morala seksualno da zadovoljava

Užas u Ulcinju: Deda (77) seksualno iskorišćavao maloletnicu i podvodio je, a njena sestra (18) mu pomagala!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Policija u Ulcinju je zbog sumnje da su H. Q. (77) i A. P. (18) izvršili krivično delo trgovine ljudima po nalogu tužioca uhapsila H. Q.

H. Q. se sumnjiči da je doveo i održavao u zabludi maloletnu oštećenu osobu staru 15 godina zloupotrebom poverenja i njenih teških porodičnih prilika, s ciljem da je proda i iskoristi za dalju seksualnu eksploataciju.

U tome mu je, kako se sumnja, pomogla i osumnjičena A. P. (18), sestra oštećene devojčice.

Osumnjičeni je plaćao za seksualne odnose sa maloletnicom, a nakon toga je počeo da dovodi i svoje prijatelje koje je devojčica morala seksualno da zadovoljava, za šta je novčanu nadoknadu davao osumnjičenoj A .P., koja je sestru dovodila na dogovorena mesta, navodi policija.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu podneta krivična prijava protiv H. Q. i A. P.

H. Q. je uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost, ističe se u saopštenju policije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike