Bizarna priča iz Zenice! Zbog utvara u sobi niko nije zaspao 50 godina: Nemirni duhovi i prikaze probude i zastraše svakoga (VIDEO)

26.03.2023

21:45

0

Autor: M. Vu.

Ibrahim Kargić koga još zovu "Tata čaršija" neobičan je po mnogo čemu

Bizarna priča iz Zenice! Zbog utvara u sobi niko nije zaspao 50 godina: Nemirni duhovi i prikaze probude i zastraše svakoga (VIDEO)
Ibrahim Kargić koga još zovu "Tata čaršija" - Copyright Foto:Printskrin/Jutjub

Paranormalne aktivnosti oduvek su privlačile pažnju ljudi širom sveta, a sada je tu karakteristiku koju je osetio u svojoj kući rešio da iskoristi i unovči jedan stanovnik Zenice.

Ibrahim Kargić koga još zovu "Tata čaršija" neobičan je po mnogo čemu, izveštava Srećko Stipović na svom jutjub kanalu.

Ipak najviše pažnje privlači njegova "soba duhova". Kako tvrdi u njegovoj kući koju je nasledio od oca u jednoj sobi niko nije zaspao do jutra punih 50 godina.

Nemirni duhovi i prikaze probude i zastraše svakoga, tvrdi on. Samo je njegov otac uspeo da prespava tri noći i jedna socijalna radnica jednu noć.

- Ja sam četiri noći noćio, ali nisam mogao da izdržim. Morao sam da naučim i 'Oče naš' i kada bih to izmolio, onda nestane. Kada me uhvati prvi san imam osećaj kao da neko prođe i čuješ da škripe podovi. Jednu noć mi došao čovek u bijeloj odori, belih brkova. Jednu noć u crnom stoji čovek kraj šporeta - priča on.

Ono što je posebno interesantno jeste da je on ovo uspeo čak i da unovči, s obzirom da sve veći broj žena plaća da prenoće u sobi.

Ibro je od nekih uzeo i avans i čeka hoće li se pojaviti da prenoće u toj sobi.

- Iz Slovenije se javila gospođa Bucka i tražila da noći u toj sobi. Poslao sam joj svoj devizni račun da uplati novac i kad god bude želela, može doći da prenoći. Čeka je pansion, VIP salon. Uplatila je 290 evra, a to govori papir kojeg imam od Western Uniona. Međutim, kasnije mi se javila i rekla da se plaši i da se predomislila. Rekao sam joj da je to njena stvar i da para nema, otišle, isparile - ističe kroz smijeh i dodaje:

- Jedna žena je uplatila, ali mi se javila i rekla da se ipak plaši. Ima i jedna iz Amerike, ona mi je dala 600 dolara za ovo. Možda se pojavi i duh, ali to ne mogu garantovati - kaže na kraju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike