Vasković: Pripadnik Međunarodne Hobotnice Veljko Vukelić, Dodikov kum, "teši" semberske sektaške političke “glinene golubove”

23.03.2023

14:22

0

Dodik već jako jako dugo radi preko hobotnice kojoj pripada Vukelić, a njene članove i njihove nimalo beznačajne i opake usluge plaćaju svi građani RS

Vasković:  Pripadnik Međunarodne Hobotnice Veljko Vukelić, Dodikov kum, "teši" semberske sektaške političke “glinene golubove”
Copyright slobodanvaskovic.blogspot.com/

Novinar Slobodan Vasković objavio je novi tekst na svom blogu u kojem je naveo da je Veljko Vukelić, Dodikov kum deo kriminalnih krugova. 

Tekst prenosimo u celosti:

Pripadnik Međunarodne Hobotnice Veljko Vukelić, Dodikov kum, "teši" semberske sektaške političke “glinene golubove”

1. Restoran “Maria Partel” koji se nalazi u Inđiji i dalje ne radi, zbog toga što su organi Srbije našli nezakonitosti u poslovanju.

2. Čini se da i nije neka vest, posebno da nije bitna za BiH, niti RS, ali samo se čini, jer vlasnik restorana je Veljko Vukelić, kum Milorada Dodika.

3. Vukelić je jedan od najznačajnijih delova Dodikovog mehanizma udara na Srbiju, sklon pretnjama, obračunu, a restoran “Maria Partel” bio je njegov kabinet premjera u senci Republike Srpske. I to dugi niz godina, a na poklonjenje su mu dolazili svi koji su imali nameru da naprave “kombinaciju”, preciznije da pljačkaju RS.

Pisao sam o tome detaljno u tekstu Iz kuhinje Marie Partel”.

4. Vukelićev “Kabinet” više ne radi, ali zato Vukelić, višedecenijski pripadnik međunarodnih zločinačkih organizacija, i dalje radi i to na terenu.

5. Trenutno je u Bijeljini, gde “saliva stravu” tamošnjim Sektaškim “prvacima” koje je Ljubiša Petrović oduvao na referendumu za njegov opoziv i doslovno ponizio Milorada Dodika.


6.Dodik je, kako sam to ranije naveo, saopštio Sektaškim semberskim “prvacima” da će, ako izgube na referendumu o opozivu, preći u status “glinenih golubova”.


7.Upravo tu situaciju pokušava da “sanira” Vukelić, jer je među “glinenim golubovima” ogroman broj njegovih “kadrova” koji su imenovani na čelo brojnih entitetskih Javnih preduzeća i agencija u Bijeljini.

8. Naravno, preko njih Vukelić izvlači nemilice novac.


9. I ne samo Vukelić, već i međunarodna zločinačka grupa kojoj pripada, a koja se jednim svojim delom naslanja na gang Darka Šarića koji je, trenutno, u pritvoru u Srbiji.


10. Vukelićeva veza prema Šariću ide preko Češke, a narednih dana ću to još detaljnije pojasniti, uz opasku da tamo gde je Vukelić, sigurno je i Dodik.


11. Dodik već jako jako dugo radi preko hobotnice kojoj pripada Vukelić, a njene članove i njihove nimalo beznačajne i opake usluge plaćaju svi građani RS, jer im je šef Sekte na raspolaganje stavio brojne entitetske resurse iz kojih izvlače novac kao da je njihov, a ne narodni. (nastaviće se)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike