Raspakivanje: Nekretnine Zorana Stevanovića, vredne desetine miliona evra, u Srbiji koju on javno naziva neprijateljskom (FOTO)

07.03.2023

18:38

0

Stevanović je pripadnik Dodikove agenture koja intenzivno radi na političko-bezbednosnoj destabilizaciji Srbije

Raspakivanje: Nekretnine Zorana Stevanovića, vredne desetine miliona evra, u Srbiji koju on javno naziva neprijateljskom (FOTO)
Copyright 24sedam

Tekst Slobodana Vaskovića prenosimo u celosti:

1.
Srbija je Neprijateljska Država za Zorana Stevanovića, bivšeg gradonačelnika Grada Droge Zvornika, jednog od šefova Kavačkog klana u Republici Srpskoj, aktuelnog Uništitelja “Alumine” i pripadnika zločinačke organizacije Milorada Dodika koja je poharala RS.

2.
Stevanović je, istovremeno, pripadnik paraobaveštajne mreže, agenture, koju Dodik ima u Srbiji i koja bi se trebala rastočiti na proste delove, tako što će se njeni pripadnici pohapsiti i zatvoriti, jer pokušavaju Srbiju politički i bezbednosno destabilizovati na svaki način kako bi sprečili osnivanje ZSO na Kosovu i Metohiji i realizaciju Nemačko-Francuskog plana o normalizaciji odnosa.

24sedam
 

3.
Na čelu te AntiSrpske Kolone, kojoj je Srbija i zvanični Beograd Neprijatelj No1, je Dodik koji sebe vidi kao budućeg čelnika Srbije, ma koliko to apsurdno zvučalo, ali od pomenutog psihopatološkog tipa ništa nije iznenađujuće.

4.
Stevanović je samo jedan od brojnih pripadnika njegove agenture u Srbiji, zajedno sa Gordanom Pavlovićem Gocijem, a nakon što detaljno termički obradim njih dvojicu pozabaviću se i ostalima.

24sedam
 

5.

Sada je već vreme da objavim šta sve Stevanović, državljanin i Srbije, poseduje u njemu neprijateljskoj “susednoj nam državi Srbiji”!

Stevanović je vlasnik i direktor firme “Steding” d.o.o. Loznica. 

“Steding” je bio investitor stambeno-poslovnog objekta od preko 5.000m2, u ulici Gospodara Vučića br. 123, Voždovac, Beograd, čija je procenjena vrednost preko 8 miliona evra. 

24sedam
 

6.
Logično je pitanje otkud Stevanoviću osam miliona evra, još logičnije zašto taj novac nije uložio u Zvornik, grad koji je vodio i navodno vodi, već je taj silni novac uložio u Srbiji koju smatra neprijateljskom državom?!

I odgovor je logičan - neophodno je u Srbiji zaraditi što više, imati novac za brojne prljave poslove protiv zvaničnog Beograda, koji su proteklih meseci maksimalizovani.

24sedam
 

7.

Ako uzmemo prosečnu cijenu metra kvadratnog u tom delu grada od 3.200 evra, dođemo do podatka da je na 5.000m2, Stevanović zaradio 16.640.000 evra, minimum.

Praktično to znači da je njegova dobit samo na ovom projektu u Beogradu najmanje 8.640.000 evra.

8.
Iz Gospodara Vučića selimo se na Južni Bulevar, broj 94, gde je Stevanović, takođe, izgradio ogromnu zgradu zajedno sa Pavlovićem, vlasnikom narkofirme “Pavgord”. 

24sedam
 

I tu je cena basnoslovna i na zgradi koju gledate su Stevanović, Pavlović i Danko Mitrić, njihova isturena ruka, zaradili milione evra.

24sedam
 

Zgradu je izgradila firma “Lolash” iz Beograda, čiji su vlasnici Stevanović i Pavlović, a direktor Mitrić. Pisao sam već o toj firmi detaljno.

9.
Čime se Mitrić zaista bavi, lako je zaključiti po njegovoj fotografiji iz Marbelje. 

24sedam
 

10.
Stevanović, Pavlović i Mitrić imaju brojne veze u Beogradu i Srbiji, primarno sa podzemnim strukturama, dok je Stevanović imao ranije kvalitetne veze i sa određenim političkim strukturama. 

24sedam
 

Stevanović poseduje i basnoslovno vredno zemljište na Vračaru u Beogradu, koje je pripremljeno za gradnju stambenog objekta u njemu Neprijateljskoj Srbiji.

11.
Formirao ih je još tokom ratova na teritoriji bivše SFRJ kada je švercovao tadašnju valutu dinar kupujući od naroda u haosu DEM; Stevanović je bezbroj puta prevozio preko reke Save džakove pune dinara iz Hrvatske, u kojoj je već počeo rat, u BiH, gde je za njih kupovao DEM.

12.
Nakon toga bavio se švercom nafte, prevozom stoke, cigareta, naravno i narkotika čamcima preko Drine iz Srbije u BiH, da bi se, po završetku rata politički angažovao kada je došlo do razvoja Crvene Sekte.

24sedam
 

Dodik ga je uzeo upravo zbog njegovih podzemnih veza u Srbiji koje funkcionišu i sada.

Objavljene nekretnine su samo deo basnoslovnog bogatstva koje Stevanović poseduje u Srbiji koja je za njega neprijatelj.

24sedam
 

13.
Tu je još i firma "Creative inc"  koja se nalazi na istoj adresi, (Janka Veselinovića 2 u Loznici), na kojoj je i “Steding”.

24sedam
 

Ima još mnogo toga o čemu ću pisati u nastavcima koji slede.

U Loznici, Stevanović poseduje dva stana i kuću (što se zna), dok na Zlatiboru ima nekoliko apartmana. 

14.
Da podsetim, Stevanović je bezočno slagao da su on i njegovi primitivni gelipteri, koji su poharali izbore, kradući sve što se može ukrasti, bili pod ogromnim pritiskom iz "susjedne nam države Srbije”; Insinuirao je da su “pozivani”, da im je prećeno, da su kupovani glasovi za Jelenu Trivić, koja jeste pobedila Dodika na izborima, ali joj je pobeda oteta izbornom krađom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike