Politički obračun na Žabljaku: Direktor pretukao zaposlenog jer mu se nije svideo ishod glasanja u Skupštini Crne Gore

19.10.2020

09:41 >> 10:40

0

Autor: M. I.

Policija je potvrdila da je pokrenut postupak

Politički obračun na Žabljaku: Direktor pretukao zaposlenog jer mu se nije svideo ishod glasanja u Skupštini Crne Gore
Copyright Foto: Profimedia

Direktor JP Komunalno i vodovod Žabljak Radovan B. navodno je napao u službenim prostorijama, prvo verbalno, a potom i fizički, Rista Š. zaposlenog u tom preduzeću.

Kako prenosi In4s, citirajući izjave očevidaca, Radovan B. je, vidno iznerviran ishodom glasanja na konstitutivnoj sednici Skupštine Crne Gore, čiji je direktan prenos pratio u obližnjem lokalu, ušao u kancelariju računovodstva preduzeća, gde je zatekao i Rista Š. Pošto je naglas prokomentarisao “ona g..na se dogovoriše”, verbalno ga je napao, upućujući mu uvrede i psovke. Risto Š. se potom uputio u svoju kancelariju i seo za sto. Radovan B. mu je prišao s leđa, uhvatio ga za glavu i tresnuo njome o sto, a potom ga je udarao šakama. Iako obliven krvlju, Risto Š. nije pružao otpor. Maltretiranje je prestalo nakon što su se umešali ostali zaposleni, a u međuvremenu je stigla i policija.

– Sve se desilo u toku radnog vremena. Iako mi je oduzeo sve ingerencije kao šefu Čistoće, dostavio sam mu neki račun na potpisivanje. Potpisao ga je, ali je odmah počeo da me psuje i vređa. Između ostalog, rekao mi je da sam špijun i dno dna i psovao mi majku. Potom me je gurnuo i uhvatio za vrat. Izašao sam iz te kancelarije i ušao u svoju, seo za sto i pozvao policiju. Međutim, on je pošao za mnom i udario me u glavu, zapretivši da će me skratiti za glavu i da ne znam s kim imam posla – rekao je Risto Š.

Policija je potvrdila da je pokrenut postupak protiv Radovana B.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: IN4S

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike