Martinović se oglasio sedam meseci nakon masakra na Cetinju, Borilović mu ubio sinove i ženu: Još vas ima tu, u svakoj čaši, svakom snu

12.03.2023

19:20

0

Autor: M. Vu.

Marko (11) i Mašan (8) su ubijeni na mestu, iako je majka Nataša pokušavala da spreči ubicu u tome nije usupela

Martinović se oglasio sedam meseci nakon masakra na Cetinju, Borilović mu ubio sinove i ženu: Još vas ima tu, u svakoj čaši, svakom snu
Nataša sa sinovima Markom i Mašanom - Copyright Printscreen/Facebook/natasamartinovic

Sedam meseci posle stravičnog masakra na Cetinju kada je Vuk Borilović (35)  ubio 10 osoba, oglasio se otac dva dečaka koji su tada ubijeni. 


Miloš Martinović nikada neće zaboraviti 12. avgust prošle godine. Svirepo, u svom krvavom piru, Borilović je ubio njegova dva malena sina, ali i suprugu. Dečaci, Marko (11) i Mašan (8) su ubijeni na mestu, iako je majka Nataša pokušavala da spreči ubicu, u tome nije uspela.

- Još vas ima tu, u svakoj čaši, svakom snu, još vas ima tu jer, sećanja ne umiru. Ni tad, ni sad, ni nikada. Na kraj nisam pristao ja, još vas ima tu jer, sećanja ne umiru... Volim vas - napisao je Miloš uz fotografiju supruge Nataše i sinova.

 

 

Marinović je četiri dana posle masakra ušao u stan gde je živeo sa decom i suprugom. prizor koji je tamo zatekao je bio stravičan. Tamo je zatekao krv po podu i nameštaju, dok su ga na fotelji dočekali delići mesa koje su otkinuli meci.

- U kuhinji je nesrećni čovek zatekao neiskorišćene patrone lovačke municije, ispod kreveta našao je futrolu lovačke puške i mobilne telefone koje je koristila njegova porodica pre nego je brutalno ubijena - pisala je Pobjeda.

 

U Borilovićevom zločinu je ubijen i kum porodice Martinović, Milan Mitrović.

Monstrum je tada prvo ubio svoje postanare Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52). U svom krvavom piru ranio je šest osoba koje su se tu slučajno zatekle.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike