Državljanin Srbije obećao devojkama iz Laktaša skidanje crne magije, pa ih naterao na seksualne odnose

06.03.2023

12:00

0

Autor: J.S.J.

Devojke su mu poverovale i platile za skidanje crne magije, ali je on iskoristio njihovo poverenje

Državljanin Srbije obećao devojkama iz Laktaša skidanje crne magije, pa ih naterao na seksualne odnose
gatanje, ilustracija - Copyright Profimedia

Državljanin Srbije R.P. iskoristio je naivnost devojaka iz Laktaša, pa im je obećao da će im skinuti crnu magiju, a zatim ih naterao na seksualne odnose. Nakon toga ih je i ucenjivao.

Izvor"Srpske info" je otkrio jkako je državljanin Srbije na prevaru naterao devojke na seksualne odnose, a zatim ih ucenjivao i prodavao snimke.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da se R.P. sumnjiči da je počinio krivična dela „Prevara“, „Polna ucjena“ i „Neovlašteno fotografisanje“.

– R. P. se sumnjiči da je lažnim prikazivanjem ili prikrivanjem činjenica doveo u zabludu oštećene osobe koje su mu davale novac za obećane usluge, kojom prilikom ih je primoravao na polne radnje, koje je snimao, a potom radi ostvarivanja imovinske koristi  snimke ustupao trećim osobama – rekli su u PU Banjaluka.

Izvor Srpske info pojasnio je da je R.P. devojkama obećao da će sa njih skinuti crnu magiju.

– Devojke su mu poverovale i platile za skidanje crne magije, ali je on iskoristio njihovo poverenje. On ih je naterao na polne odnose koje je snimio i zatim ih ucjnjivao snimcima. R.P. je osumnjičen i da je uz zamenu za finansijsku korist te snimke ustupao drugim osobama – rekao je izvor Srpskainfo.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Srpska info

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike