Užasna nesreća u Bosni: Automobil podleteo pod autobus FK Velež, mladić preminuo, bore se za život deteta

25.02.2023

20:10

0

Autor: M. Vu.

Putničkom automobil se sudario sa autobusom u kojem se nalazila ekipa FK Velež

Užasna nesreća u Bosni: Automobil podleteo pod autobus FK Velež, mladić preminuo, bore se za život deteta
Ilustracija - Copyright Printscreen/Youtube/Trainspotter Žera

Mladić (22) preminuo je od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u Čevljanovićima na magistralnom putu M-18.

Portparolka MUP-a Kantona Sarajevo Mersiha Novalić rekla je za Klix da su lekari konstatovali smrt muške osobe (22). On se nalazio u putničkom automobilu koje se sudarilo sa autobusom u kojem se nalazila ekipa FK Velež.

- U nesreći je teško povređeno dijete i zadobilo je povrede opasne po život, a isti stepen povreda konstatovan je kod jednog muškarca iz putničkog vozila - rekla je Novalić.

 

 

U putničkom vozilu na ljubljanskim registarskim tablicama su takođe povređene još tri osobe, od čega su dve teško povrijeđene, a jedna lakše.

Nesreća se dogodila nakon što je automobil izgubio kontrolu na klizavoj cesti, prešao u drugu traku i udario direktno u autobus koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Iz MUP-a KS su apelovali na vozače da prilagode vožnju uslovima na putu i voze oprezno.

Predsednik Upravnog odbora FK Velež Senad Kevelj za Klix.ba je potvrdio da su se fudbaleri i stručni štab Mostaraca nalazili u autobusu koji je učestvovao u nesreći i da su u autobusu svi prošli bez povreda.

- Automobil iz suprotnog smera je skliznuo, ponelo ga je i podleteo je pod autobus. Igrači Veleža su dobro međutim u autu je bilo i dece, ima povređenih nažalost. Svi u autobusu su prestrašeni... - rekao je.

Ekspedicija Fudbalskog kluba Velež je drugim autobusom nastavila put ka Srebreniku nakon saobraćajne nesreće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike