Još jedan u nizu Spajićevih skandala: I njegov najbliži partner ima prebivalište u Srbiji?

17.02.2023

20:35

0

Autor: 24sedam

Spajić je u više navrata i obmanjivao javnost negirajući da ima prebivalište u Srbiji

Još jedan u nizu Spajićevih skandala: I njegov najbliži partner ima prebivalište u Srbiji?
Copyright Twitter_Milojko Spajić @MickeySpajic

Predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević istakao je da poseduje saznanja da prebivalište, stan, državljanstvo i biračko pravo, osim Milojka Spajića, ima i Spajićev najbliži prijatelj i partner.

- Lažima lažnog predsedničkog kandidata nema kraja. Ne samo da je Pinokio živeo u Srbiji, nego ima srpsko državljanstvo, prebivalište u Topalovićevoj na Zvezdari, stan od milion evra u Hercegovačkoj u Beogradu na vodi, ima porodicu - saopštio je Medojević.

Predsednik Pokreta za promene tvrdi da Spajić ima i biračko pravo i glasa u Beogradu, na biračkom mestu 29, Vrtić "Duga" -2, ulica Subotička 2, na Zvezdari u Beogradu.

On je dodao da po zakonu, strani državljanin, sa prebivalištem u stranoj državi, koji ima biračko pravo i glasa u drugoj državi i koji bi mogao da se kandiduje za političke funkcije u drugoj državi, ne može se kandidovati za državne funkcije u Crnoj Gori.

Predsednik PZP-a ističe da poseduje saznanja da prebivalište, stan, državljanstvo i biračko pravo ima i Spajićev najbliži prijatelji partner Janko Odović.

- Fina neka družina Alan Ford, na crnogorski način - zaključio je Medojević u saopštenju.

Podsetimo, Spajić je u više navrata i obmanjivao javnost negirajući da ima prebivalište u Srbiji.

Međutim, pre nekoliko dana MUP Srbije je potvrdio da lider Pokreta "Evropa sad  ima prebivalište u Srbiji, a nedugo zatim u medijima se pojavila i fotografija njegovog pasoša koja nedvosmisleno dokazuje da je Spajić govorio neistine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike