Spajićev najbliži saradnik posle brojnih skandala priznao: Nismo pokazali odgovornost, treba da se izvinimo građanima Crne Gore!

17.02.2023

19:18

0

Autor: 24sedam

Da su laži otišle predaleko shvatio je i Spajićev najbliži partijski saradnik Jakov Milatović, koji je u svom obraćanju javnosti kazao da ni Spajić ni Pokret Evropa sad kao partija nisu pokazali potrebnu dozu odgovornosti

Spajićev najbliži saradnik posle brojnih skandala priznao: Nismo pokazali odgovornost, treba da se izvinimo građanima Crne Gore!
Jakov Milatović i Milojko Spajić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović Twitter_Milojko Spajić @MickeySpajic

Već nekoliko nedelja crnogorsku javnost trese afera koju je sam sebi priredio predsednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić, neveštim pokušajima da sakrije milionski vredne nekretnine u Beogradu, kao i obmanama oko svog prebivališta u prestonici Srbije.

Nakon što je predsednik PZP-a Nebojša Medojević gostujuću u emisiji “Slobodna zona” na Prvoj televiziji dokumentovano obznanio javnosti, da Spajić poseduje stan u luksuznom kompleksu “Beograd na vodi”, lider Pokreta Evropa je pokušao da uvredi inteligenciju građana Crne Gore, saopštavajući da više ne poseduje pomenutu nekretninu, jer je istu “prodao svojoj bivšoj devojci”.

Pored toga, Spajić je uporno tvrdio da nema prebivališe u Srbiji, ali je ubrzo posle toga stigao odgovor Republičke izborne komisije Srbije, u kojem je navedeno da on ipak ima prebivalište na jednoj adresi u Beogradu.

Posle toga u javnosti se pojavila i kopija njegovog pasoša Republike Srbije, kojim su potvrđene sumnje da Milojko Spajić suprotno zakonodavstvu države Crne Gore, čiji pretenduje da bude predsednik, uporedo poseduje i državljanstvo Srbije.

Da su laži otišle predaleko shvatio je i Spajićev najbliži partijski saradnik Jakov Milatović, koji je u svom obraćanju javnosti putem Tvitera kazao da ni Spajić ni Pokret Evropa sad kao partija nisu pokazali potrebnu dozu odgovornosti da adekvatno upravljaju situacijom i dodao da je jedino ispravno rešenje da se uputi izvinjenje građanima od kojih neki, s pravom, smatraju da su obmanuti.

Ovim obraćanjem, prvi zamenik predsednika Pokreta Evropa sad, potpuno je potvrdio da je Spajić sve vreme svesno varao i obmanjivao narod Crne Gore.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike