U punoj brzini naleteo na devojčicu (11) na pešačkom prelazu i usmrtio je: Jeziva nesreća u Velesu

18.12.2022

15:45

0

Vozač je odmah pobegao sa lica mesta

U punoj brzini naleteo na devojčicu (11) na pešačkom prelazu i usmrtio je: Jeziva nesreća u Velesu
Makedonska policija - Copyright Profimedia

U Velesu u Makedoniji automobil u punoj brzini udario na pešačkom prelazu jedanaestogodišnju devojčicu i teško povredio njenu majku. Nakon toga je pobegao, a do nesreće je došlo "kada je putnički automobil koji se kretao velikom brzinom udario majku i ćerku koje su bile na kraju pešačkog prelaza da bi izašle na trotoar".

- Od udarca majka je pala na zemlju i zadobila tešku telesnu povredu, dok je 11-godišnja devojčica odbačena znatno napred, skoro do sledećeg pešačkog prelaza i od zadobijenih povreda je preminula - piše u saopštenju Osnvnog tužilaštva u Velesu.

Vozač koji je izazvao tu saobraćajnu nesreću, dodaje se, uopšte nije stao, već je velikom brzinom napustio mesto događaja.

Policija je saopštila da je sinoć oko 22.15 prijavljeno da je u ulici "Boris Trajkovski" u Velesu putničko vozilo "mercedes", koji je vozio A.N. (29), udarilo pešaka E.I. (43) i njenu maloletnu kćerku, nakon čega je napustio mesto nesreće.

Dežurni javni tužilac i veleški policajci su noćas izvršili uviđaj, pokupili tragove i razgovarali sa očevicima događaja, a odmah je izdat nalog za obdukciju tela preminule devojčice.

Nakon preduzetih mera vozilo je pronađeno, a policija, kako je saopšteno, preduzima mere na rasvetljavanju slučaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike