U Bjelovaru pronađeno telo mladića sa ranom na glavi: Istraga će pokazati da li je u pitanju ubistvo ili nesrećan slučaj

23.01.2023

14:32

0

Autor: M.M.

Telo mladića pronađeno je nekoliko stotina metara od kuće u kojoj je živeo

U Bjelovaru pronađeno telo mladića sa ranom na glavi: Istraga će pokazati da li je u pitanju ubistvo ili nesrećan slučaj
Ilustracija - Copyright Profimedia

Blizu zgrade mesne zajednice u Gudovcu pored Bjelovara juče je pronađeno telo mlađe muške osobe.

Kako se nezvanično saznaje, telo mladića pronađeno je s teškom povredom glave, za koju se još uvek ne zna da li je nastala nezgodom ili padom. Pokrenuta je istraga, a policija sumnja na ubistvo.

Telo mladića pronađeno je nekoliko stotina metara od kuće u kojoj je živeo.

- U nedelju 22. februara u prepodnevnim časovima u okolini Bjelovara pronađeno je beživotno telo 23-godišnjeg muškarca. Uviđaj na licu mesta, uz pomoć policijskih službenika obavila je zamenica Županijskog državnog Tužilaštva u Bjelovaru i naložila je obdukciju tela 23-godišnjaka radi utvrđivanja uzroka smrti. U vezi navedenog u toku je istraga koja bi trebalo da utvrdi okolnosti pod kojima je preminuo mladić -  saopšteno je.

Printscreen / Youtube / AlJazeera
 

Kako pišu lokalni portali, radi se 23-godišnjem M.K.-u iz Gudovca. Pogrebnici su odvezli njegovo telo i sada se očekuje obdukcija nakon koje bi trebalo biti jasnije da li se radi  o nesrećnom slučaju ili o krivičnom delu.

Policija je trakom ogradila mesto pronalaska tela mladića, kog je juče oko 10 sati ujutro pronašao član Motokluba "White City Riders". On je došao u prostorije kluba, koje se nalaze u sklopu mesne zajednice, a čim je video mladićevo nepomično telo, o svemu je obavestio policiju, javlja Mojportal.hr.

Bivši poslodavac tragično preminulog mladića Stjepan V. iz Bjelovara još uvek ne može da veruje što se dogodilo.

- Javili su mi da je preminuo. Sad, šta se dogodilo, stvarno ne znam. Jako mi je teško. Tako mlad dečko je otišao. On je radio nekad kod mene, razišli smo se poslovno, ali smo i dalje ostali dobri. Šta da vam kažem? Baš mi je žao -  rekao je za Mojportal bivši poslodavac preminulog mladića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike