Srbima izbušili gume u Sarajevu, a poznati ugostitelj platio sve troškove turistima!

04.01.2023

12:00

0

Želim samo da vam javim da je Sejo ispoštovao svaku reč, napisao je na početku svoje objave vlasnik oštećenog automobila.

Srbima izbušili gume u Sarajevu, a poznati ugostitelj platio sve troškove turistima!
Sarajevo - Copyright Pixabay/kabaretka

Poznati ugostitelj Sejo Brajlović, kako je i najavio, platio je troškove turista iz Srbije, čije su gume na automobilima bile izbušene u Sarajevu tokom novogodišnjih praznika.

Sejo Brajlović je kupio sve nove gume, platio montiranje, balansiranje i turisti su dobili  besplatnu večeru.

Na Fejsbuk stranici "Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka" jedan od vlasnika oštećenih automobila Bojan Gregurek se oglasio i napisao da je zahvalan na svemu što je Brajlović uradio za njega i njegovog zeta, koji je ujedno i vlasnik drugog oštećenog automobila.

 

 

-Želim samo da vam javim da je Sejo ispoštovao svaku reč- napisao je na početku svoje objave vlasnik oštećenog automobila.

Dodao je da su zahvaljujući incidentu upoznali mnogo divnih ljudi u Sarajevu, počev od policije, forenzičara, vulkanizera, vlasnika konobe Luka iz Sarajeva kao i Brajlovića.

-Svi su pružali bezuslovnu pomoć kako su znali i umeli. Ja samo mogu da kažem hvala tom čoveku koji nam je omogućio da upoznamo predivne ljude iz Sarajeva-  navodi u svojoj objavi Gregurek.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike