"U pratnji vozača i jednog člana obezbeđenja došao sam na aerodrom...": Ispovest Milana Kneževića nakon napada u Podgorici

07.12.2022

19:04

0

Naveo je da su njegov vozač i on procenili da može doći do fizičkog kontakta i da može biti fizički ugrožen

"U pratnji vozača i jednog člana obezbeđenja došao sam na aerodrom...": Ispovest Milana Kneževića nakon napada u Podgorici
Milan Knežević - Copyright Printscreen/YouTube/Skupština Crne Gore

Poslanik i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević, koji je prijavio Upravi policije da je napadnut na podgoričkom aerodromu i dao izjavu u Centru bezbednosti Podgorica, kazao je da je današnji napad na njega politički motivisan.

On je naveo i da “ničim nije isprovocirao incident” i da se dogodio dok je čekao suprugu na Aerodromu. Poručio je da će on i njegovo obezbeđenje od večeras nositi oružje, jer se osećaju nebezbednim, preneo je portal CdM.

- U pratnji vozača i jednog člana obezbeđenja došao sam na aerodrom da sačekam suprugu koja je doputovala iz Beograda. Na parkingu, dok sam sedeo u automobilu, prišao je jedan mladić iz automobila cetinjskih registracija i počeo sa salvom uvreda i negativnih komentara na moj račun. Mladić koga nikad u životu nisam video niti imao kontakt s njim, nakon verbalnog napada na mene, spustio sam staklo i pitao ga kakav je problem, a on je nastavio da me vređa - ispričao je Knežević.

Kazao je da su njegov vozač i on procenili da može doći do fizičkog kontakta i da može biti fizički ugrožen.

- Imajući u vidu da sam juče na Fejsbuku dobio pretnju da je prava sreća što sam još živ jer sam neprijatelj Crne Gore i zbog toga što sam na raznim portalima targetiran kao neprijatelj Crne Gore i saradnik raznih službi, moj vozač je reagovao pravovremeno i zaustavio je fizički napad na mene i ja mu se zahvaljujem, jer ne znam kako se to moglo završiti - naveo je Knežević.

- Posebno želim da istaknem da ničim nisam isprovocirao incident nego sam maksimalno pokušao da ga izbegnem, jer je to verbalno vređanje i dobacivanje trajalo mnogo duže nego što sam ja reagovao”, dodao je Knežević.

Knežević je prijavio da su ga napale tri osobe, a u Centru bezbednosti Podgorica dao je izjavu o incidentu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike