Tragičan kraj potrage u Crnoj Gori: Vozilo sletelo u potok, izvučena tri tela! (VIDEO)

20.11.2022

11:30 >> 12:21

0

Autor: 24sedam

Ovaj most nije za saobraćaj kada je vodostaj veliki

Tragičan kraj potrage u Crnoj Gori: Vozilo sletelo u potok, izvučena tri tela! (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Tela tri osobe izvučena su iz potoka u mestu Rogami, nakon što se jutros oko 7 sati dogodila teška saobraćajna nesreća kada je automobil "golf 3" prelazio preko mosta, te je zbog bujice završio u potoku. Ronioci su ubrzo izvukli telo devojke, dok su za dvojicom muškaraca tragali.

Dva automobila pokušala su da pređu most na potoku Širolija, koji se nalazi ispod Duklje, ali je vozač prvog automobila odustao od prelaska jer je potok previše nabujao i poplavio most.

Prema rečima meštana, ovaj most nije za saobraćaj kada je vodostaj veliki.

Podsetimo, iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada saopšteno je da su u 7.37 časova dobili prijavu da je u mestu Rogami automobil sletio u potok Širolija.

 

 

- Izlaskom na lice mesta ustanovljeno je da je automobil potonuo i pretpostavlja se da je u njemu više osoba. Akcija izvlačenja je u toku, a pripadnici Službe su do sada izvukli jedno beživotno telo koje je predato nadležnoj službi. Potraga se nastavlja, a po naređenju komandira Službe angažovana je ronilačka jedinica iz Bijele -  saopšteno je iz Službe zaštite i spašavanja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike