Balkanac mortus pijan vozio bicikl po auto-putu: Hteo da napravi polukružno, pa su ga udarila dva automobila

09.11.2022

23:10

0

Autor: 24sedam

Balkanac mortus pijan vozio bicikl po auto-putu: Hteo da napravi polukružno, pa su ga udarila dva automobila
Ilustracija - Copyright Pixabay

Saobraćajna nesreća koja se u prošli utorak popodne dogodila u blizini Sikirevaca, u kojoj su učestvovali biciklista i čak dva automobila, samo pukom srećom je prošla bez posledica.

Kako se navodi u izveštaju policije, 28-godišnji biciklista iz Hrvatske se kretao auto-putem, iako postoji zabrana kretanja za bicikliste, a nije bio označen reflektirajućim prslukom niti je imao svetla sa prednje i zadnje strane bicikla.

Odjednom je naglo skrenuo u nameri da se polukružno okrene i u tom trenutku na njega je naleteo automobil. Biciklista je odbačen u drugu saobraćajnu traku, a na njega je tada naleteo i drugi automobil. Po dolasku na mesto nesreće policajci su biciklisti izmerili 2.48 promila alkohola u organizmu.

Printscreen/YouTube/CROPIX
 

U saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih, a policijski službenici su biciklistu priveli u policijsku stanicu i zadržali na trežnjenju.

Zbog kršenja odredbi Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, odnosno uzrokovanja saobraćajne nesreće i ostalih prekršaja, policija protiv 28-godišnjaka podnosi obavezne prekršajne naloge.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike