Planiran haos u Crnoj Gori: Lideri DF bili na spisku za hapšenje?

01.11.2022

13:12

0

Cilj je bio da se proizvede stanje iz kog nije moguće izaći racionalnim političkim sredstvima

Planiran haos u Crnoj Gori: Lideri DF bili na spisku za hapšenje?
Demokratski front - Copyright Youtube printscreen

Na krilima inforbiroovske svesti, bivša vlast koja je nenadano dobila priliku i time preuzela ozbiljne poluge moći je bila rešila da Crnu Goru uvede u potpuni politički i društveni haos, saznaje IN4S iz više izvora.

Naime, njima je postalo potpuno jasno da u koliko-toliko regularnim političkim prilikama, nemaju nikakvu šansu u političkoj utakmici, a što su belodano pokazali i prethodni izbori, pa je preostao jedini oprobani metod – proizvodnja anarhije, straha, sukoba… Prosto, želeli su da proizvedu stanje iz kog nije moguće izaći racionalnim političkim sredstvima.

Foto: Facebook/Printscreen
 

Komično, ali i groteskno su delovali vapaji ”udarne trojke” Krivokapić – Konjević – Kentera (KKK) o umešanosti Moskve u sve segmente lokalnih političkih prilika. I to posebno žustro kad su se obelodanjivali uverljivi dokazi koji opisuju kriminogeni karakter bivše vlasti.

Iz tog razloga, pokrenuli su akciju hvatanja ”ruske mreže” u Crnoj Gori, akciju koja je izvesno u očima zapadne diplomatije našla na dobar odjek, s obzirom na traumatično stanje odnosa Zapada i Rusije. Međutim, i u krugovima tih ”zapadnih partnera” se podrazumijeva elementarna ozbiljnost i pouzdanost dokaza na kojima se bazira takva, inače rizična aktivnost službi bezbednosti.

Naravno, ozbiljnosti nije bilo ni u tragovima, a videli smo da su od senzacionalističke medijske najave ostali ”dugmići”, u vidu uhapšenih automehaničara sa Zlatice i službenika MIP-a, koji će na kraju odgovarati zbog nelegalnog posedovanja jednog pištolja, pod uslovom da je i to tačno. Dakle, ukratko, radi se o potpunoj banalizaciji i kompromitaciji kako službi bezbednosti, tako i države u celini.

Printscreen/YouTube/Skupština Crne Gore
 

Međutim, plan za proizvodnju haosa je bio neuporedivo ”ozbiljniji”, a od njega nas je delilo svega nekoliko dana, da se nije desila smjena KKK trojke. Naime, po informacijama do kojih je došao portal IN4S, a to je u dobrom delu potvrđeno na sednicama za bezbednost Skupštine Crne Gore, planiralo se da se u svega par dana pohapsi veći broj političara, sveštenika, intelektualaca… srpske nacionalnosti pod optužbom da čine ”rusku obaveštajnu mrežu” u Crnoj Gori. Naravno, nikom i nije padala na pamet bilo kakva osnovanost svega, već da se tim inforbiroovskim sečivom snažno podeli društvo i uvede u potpuni haos.

Prema saznanjima portala IN4S, na spisku su se našli lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević, potom rektor UCG prof. dr Vladimir Božović, sveštenici i monasi Srpske pravoslavne crkve.

Nakon režiranja montiranog procesa za državni udar, ovo je trebala da bude po svemu sudeći „ozbiljnija“ montaža, a mete iste.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: IN4S

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike