Haos u Zagrebu: Palicama razbili auto i čoveka tukli na podu pa ga opljačkali, a kad su videli roatcije - pobegli!

29.10.2022

07:20

0

Stariji muškarac zadobio je telesne povrede i hospitalizovan je

Haos u Zagrebu: Palicama razbili auto i čoveka tukli na podu pa ga opljačkali, a kad su videli roatcije - pobegli!
ilustracija - Copyright Ilustracija/Profimedia

U subotu oko 4 sata ujutro u ulici Marijane Radev u zagrebačkom kvartu Prečko dvojica mladića fizički su napala starijeg čoveka, opljačkala ga te mu bejzbol palicom uništili automobil.

Stariji muškarac zadobio je telesne povrede i hospitalizovan je. Policija je na lice mesta stigla oko 4 sata i 20 minuta, a čim su dvojica nasilnika videla rotacije dali su se u bekstvo.

Policija je zaštitila područje na kom je došlo do napada i uradila uviđaj.

Kako nezvanično prenosi Večernji list, do sukoba je došlo zbog parking mesta. 

- Vidno agresivni, a možda i pijani i drogirani mladići počeli su da urlaju na čoveka. Došlo je do prepirke, a nakon čega su izašli iz vozila i bejzbol palicom mu razbili stakla i tukli ga šakama u glavu. Čovek je nepomično ostao da leži krvave glave, a oni su i dalje bili agresivni. Napadnuti muškarac jedva je ustao i pokušao da pomeri automobil, u polusvesti je udario u nekoliko drugih vozila i dobacio mladićima da idu kući, a nakon toga su ga opet napali šakama i palicom - kazala je za Večernji list svedokinja napada.

Napadnuti muškarac dozivao je pomoć do dolaska policije govoreći: "Opljačkali su me, sve su mi uzeli, uništili su me...".

Napadači iz sivog automobila ostavili su vozilo otključano, a na njemu ima tragova krvi ali i ostalog dokaznog materijala. Oni su trenutno u bekstvu. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike