Bogate se na tuđoj nesreći: Žena u Bratuncu vara ljude tražeći novac za lečenje Tijane, nadležni upozoravaju građane da je prijave

19.10.2022

17:42

0

Ovim povodom, danas se oglasio komandir TVSJ Bratunac Zlatan Simić

Bogate se na tuđoj nesreći: Žena u Bratuncu vara ljude tražeći novac za lečenje Tijane, nadležni upozoravaju građane da je prijave
radovic tijana facebook - Copyright Radovic Tijana, Printscreen/Facebook/Radovic Tijana

Nepoznata žena, koja se lažno predstavlja, od stanovnika Bratunca i okolnine, traži novac za lečenje devojke Tijane Radović. Iz nadležnih službi iz ove opštine upozoravaju stanovnike da prijave, ukoliko budu imali kontakta sa ovom osobom.

Tim povodom, danas se oglasio komandir TVSJ Bratunac Zlatan Simić.

– Danas se u toku dana na više različitih adresa po našem gradu pojavljivala, za sada nepoznata, ženska osoba koja je prikupljala novac pod izgovorom da je za potrebe Tijane, ujedno predstavljajući se kao uži član porodice Radović. Molimo vas da obratite pažnju na ovakve situacije i da svaku sumnjivu osobu prijavite našoj PS Bratunac  – naveo je Simić i dodao da je siguran da će ovo delo uskoro biti detaljno razotkriveno i da će akter ovog sramnog čina biti adekvatno sankcionisan.

Svi koji žele da pomognu Tijani, za čije lečenje nedostaje još 50.000 evra, to mogu da urade uplatom na bankovni račun porodice Radović, ličnim uručivanjem priloga nekome od članova porodice, ubacivanjem svog priloga u kase Svetosavske omladinske organizacije koje su aktivne na još nekim lokacijama po gradu, prilogom u nekoj od organizacija koje organizuju određene akcije za Tijanu, naveo je Simić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: novosti.ba

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike