Uhapšen muškarac u Zvorniku zbog ubistva Beatovića u kafani: Osumnjičen da je pomogao ubici

17.10.2022

21:15

0

Ubijeni Beatović hapšen je ranije u policijskoj akciji na suzbijanju trgovine drogom

Uhapšen muškarac u Zvorniku zbog ubistva Beatovića u kafani: Osumnjičen da je pomogao ubici
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Policija u Zvorniku uhapsila je juče osobu čiji su inicijali M.C. iz ovog grada zbog sumnje da pomogao osumnjičenom za ubistvo Boriše Beatovića u ugostiteljskom objektu kod Zvornika prošlog petka.

M.C. je uhapšen zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, rekli su iz Policijske uprave Zvornik.

- Osoba M.C. je uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu, sprovedena Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina - saopšteno je.

Policijskoj stanici Кozluk je prošlog petka oko 23.05 časova prijavljeno da se u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Zvornik javila četiri lica muškog pola sa povredama zadobijenim od strane nepoznatog lica u ugostiteljskom objektu u mestu Trnovica, Grad Zvornik, prenosi Srpskainfo.

- Od povreda zadobijenih vatrenim oružjem jedna osoba je smrtno stradala, a jedna teško povređena - rekli su u subotu u Policijskoj upravi Zvornik.

U toku je dalja istraga pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina u cilju pronalaska izvršioca krivičnog dela teško ubistvo, prenosi ATV.

Kao motiv pucnjave pominje se navodno to što su Beatović i osumnjičeni ranije imali određeni sukob. Ubijeni Beatović hapšen je ranije u policijskoj akciji na suzbijanju trgovine drogom, te je hapšen sa kriminalnom grupom koja se na području Bijeljine i Zvornika bavila prodajom heroina i kokaina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Srpska info

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike