Stravična nesreća u Hrvatskoj: Deda vozio u rikverc pa slučajno pregazio unuka (1)

17.10.2022

15:45

0

Kako rekao Denis Lauš, predsednik Mesnog odbora Zvečaj, celo mesto je potreseno

Stravična nesreća u Hrvatskoj: Deda vozio u rikverc pa slučajno pregazio unuka (1)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Vozeći automobil unatrag, 63-godišnjak je u nedelju kod Duge Rese slučajno udario svog jednogodišnjeg unuka, koji je od zadobijenih povreda umro u tamošnjoj zdravstvenoj ustanovi.

Iz karlovačke Policijske uprave u ponedeljak su saopštili kako se ovaj nesrećni slučaj dogodio na području Donjeg Zvečaja, kada je 63-godišnjak automobilom s makadama počeo da se kreće unatrag u nameri da uđe u dvorište, pa je tom prilikom udario u dete.

Profimedia
 

Policijska portparolka Katarina Nadia Požega rekla je kako radi zaštite porodice i deteta ne govore o srodstvu učesnika tragičnog događaja, već tek može da potvrdi da je dete rođeno 2021, ali od meštana se doznaje kako je nesreću izazvao njegov deda te da je stradala 16-mesečna beba, piše 24.hr.

Županijskom državnom tužilaštvu biće prosleđeno izveštaj o ovom događaju, koji je kvalifikovan kao nesrećni slučaj smrtnog stradavanja deteta, rekla je Požega.

Kako rekao Denis Lauš, predsednik Mesnog odbora Zvečaj, celo mesto je potreseno.

- Od kad smo juče to čuli, svi smo jako potreseni, nema reči kojima to možeš opisati, niti reči kojima možeš izraziti saučešće porodici, a koje dobro poznajemo. Mogu samo reći ne ponovilo se ikad ikome - istakao je Lauš.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike