Težak udes na Sitnici: "Audi" izgubio kontrolu, prešao u suprotnu traku...

13.10.2022

23:13

0

Udes se dogodio na regionalnom putu Meljine – Sitnica

Težak udes na Sitnici: "Audi" izgubio kontrolu, prešao u suprotnu traku...
ilustracija - Copyright Pixabay

Dve osobe su lakše a jedna teže povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se večeras dogodila u blizini stare naplatne rampe na Sitnici, graničnom prelazu Crne Gore i Republike Srpske odnosno na regionalnom putu Meljine – Sitnica, potvrđeno je medijima iz hercegnovskog Centra bezbednosti.

Do nezgode je došlo kada je audi hercegovskih registarskih oznaka, kojim je upravljao B.N. (1998) iz Herceg Novog, krećući se od Meljina ka Sitnici, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu traku i udario u džip "nisan", bosanskih tablica u kojem su bili Đ.Đ. (1991) i Đ.S. (1964) iz Banjaluke, prenose "Novosti".

Džip se kretao iz Trebinja ka Meljinama. Đ.Đ. i Đ.S. su zadobili lakše povrede i nakon što im je u bolnici Meljine ukazana pomoć pušteni su kući.

Na mestu suvozača u audiju bio je V.I (1997) iz Herceg Novog koji je zadobio teže telesne povrede i nakon prve pomoći u Bolnici Meljine, upućen je u risansku bolnicu. U automobilu je bio i P.O. (1997) takođe iz Herceg Novog.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike