Uhapšen dobro poznati lopov u Bijeljini: Udario radnicu i oteo novac, pa ukrao "golf"

13.10.2022

11:42

0

On je već godinama poznat policiji u Bijeljini i do sada je više puta hapšen zbog raznih krivičnih dela

Uhapšen dobro poznati lopov u Bijeljini: Udario radnicu i oteo novac, pa ukrao "golf"
Bijeljina - 1 - Copyright Infobijeljina

Brzom reakcijom policije u Bijeljini uhapšen je Aleksandar K. zbog sumnje da je udario i opljačkao radnicu jedne prodavnice, a zatim ukrao automobil, potvrđeno je za Srpskaifno.

On je već godinama poznat policiji u Bijeljini i do sada je više puta hapšen zbog raznih krivičnih dela, a prvenstveno po krađi „golfova“, piše Srpskainfo.

Naime, Policijska stanica Bijeljina sinoć oko 19.40 zaprimila je prijavu da je u prodavnici u tom grada izvršena teška krađa na drzak i opasan način nad radnicom.

– Tom prilikom nepoznati muškarac je izvukao novac iz kase, udario radicu i udaljio se u nepoznatom pravcu. Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izašli na lice mesta. Radom na terenu došlo se do saznanja da bi mogući izvršilac krivičnog dela mogao biti A. K. – rekla je portparol PU Bijeljina Aleksandra Marić.

Istog dana oko 20.40 na području grada Bijeljina kontrolom saobraćaja od strane policijskih službenika zaustavljeno je vozilo ,,golf 2” kojim je upravljao A. K. Kontrolom vozila utvrđeno je da ono ukradeno na području Bijeljine.

– Od strane policijskih službenika A. K. je lišen slobode. Tokom kriminalističke obrade osumnjičeni je priznao da je počinio krivično delo „teška krađa" na naročito drzak i opasan način, a da je nakon toga ukrao automobil „golf 2” koji je bio parkiran na parkingu u Bijeljini, čime je počinio krivično delo „oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ – istakla je Marićeva.

O svemu navedenom obavešten je postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se nakon kompletiranja i dokumetovanja predmeta protiv A. K. dostavi izveštaj o navedenim krivičnim delima protiv imovine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Srpska info

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike