Konobarica koja piše pesme i voli izvornu krajišku muziku: Otkriveno ko je žena koja je vozila sa 5,19 promila

13.10.2022

20:59

0

Autor: 24sedam

Interesantno je da nije delovalo da je mnogo pijana

Konobarica koja piše pesme i voli izvornu krajišku muziku: Otkriveno ko je žena koja je vozila sa 5,19 promila
Ilustracija - Copyright Profimedia

Žena (46) iz Bosanske Gradiške uhapšena je nedavno nakon što je zaustavljena prilikom saobraćajne kontrole. Naima, alkotestiranjem na licu mesta je utvrđeno da je imala 5,19 alkohola u krvi.

Interesantno je da nije delovalo da je žena mnogo pijana.

Kako su ispričali policajci koji su izvršili proveru, ona nije delovala sumnjivo niti problematično, ponašala se sasvim pristojno i normalno. 

Tanjug/Miloš Milivojević
 

- Bez problema je izašla iz automobila, a jedino po čemu smo posumnjali je izgovor. Zaplitala je jezikom, poneku reč nejasno izgovarala, ali je na nogama bila sasvim stabilna – ispričali su policajci.

Posle isključenja iz saobraćaja, u Policijskoj stanici provela je devet sati na trežnjenju. Određena joj je kazna od 400 KM i na dva meseca biće oduzeta vozačka dozvola, plus dva kaznena boda.

Tek kasnije, kada je vest o neslavnom rekordu obišla region, saznalo se da 46-godišnjakinji ovo nije prvi put da vozi u pijanom stanju.

Prema policijskiim dokumentima, ona je već jednom kažnjena zbog 3,5 promila alkohola u krvi. Srećom, ista žena, bez obzira na to što po svemu sudeći redovno pije i vozi, nije imala saobraćajnih nesreća.

Prema pisanju medija, žena je po zanimanju konobarica, a njeni prijatelji kažu da voli i piše poeziju, te nostalgične tekstove.

- Zaljubljenica je u izvornu krajišku pesmu, prisutna na koncertima i festivalima, a njeni prijatelji su napisali da je „predivan dijamant koji ne gubi sjaj“ i da je imala tešku prošlost „koja je učinila snažnijom i spremnijom na sve” - naveli su njeni prijatelji.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike