Skandal u Slavoniji: Sveštenik slao eksplicitne poruke udatoj ženi, muž saznao i progovorio javno!

28.09.2022

20:15

0

Scenario poput sapunice u selu Sikirevci

Skandal u Slavoniji: Sveštenik slao eksplicitne poruke udatoj ženi, muž saznao i progovorio javno!
Katolički sveštenik/Ilustracija - Copyright Pixabay

U slavonskoj opštini Sikirevci došlo je do razotkrivanja slučaja koji je potresao čitavo selo, ali i javnost u Hrvatskoj.

Tamošnji sveštenik se mesecima dopisivao sa udatom ženom koja mu se poverila da ima probleme u braku, a kako je on to želeo da iskoristi, te muž nakon nekog vremena saznao, sve je isplivalo u javnost.

Suprug se obratio nadbiskupiji i zatražio da sveštenika odmah razreše dužnosti.

Nakon što nije dobio nikakav odgovor, odlučio je da o svemu progovori, prenosi "Index".

- Moja supruga se njemu na ispovesti požalila da se ne oseća voljeno u braku. Za to sam i ja kriv jer joj nisam posvetio dovoljno pažnje, ali volim je više od ičega. Sveštenik je to iskoristio, počeo da joj se javlja, pisao da je više ne gleda kao sveštenik, nego kao muškarac.

On je saznao da se nešto događa nakon što je video da supruga određene poruke na mobilnom "štiti" šifrom, a kada je sam uzeo i dopisivao se sa sveštenim licem, brzo je dobio odgovor.

- Tu je bilo eksplicitnih poruka, nagovarao ju je čak i na grupnjak, govorio joj da povede prijateljicu. Slao joj je i snimke i fotografije na kojima masturbira. Supruga mi je sve priznala, ona sebe krivi, ali ja sam joj objasnio da nije ona tu kriva, već on koji iskorišćava svoj položaj. Znam da ovo nije prvi put da se ovako ponaša, imam informacije da je iste odnose održavao sa 12 žena u selu.

Supruzi je, kako kaže, sve oprostio. 

- Ja sam svojoj supruzi sve oprostio, mi smo to rešili, i njoj je bilo teško. Ali volimo se, naš odnos je snažan. Razgovarao sam o ovome s decom, sa širom porodicom, svi me podržavaju. Nisam ishitreno doneo odluku da o ovome progovorim.

Za kraj, objasnio je da je zbog svega spreman da ide na sud.

- Ja sam spreman i na sud zbog ovoga, imam sve dokaze, moja supruga će svedočiti. Crkva bi trebalo da bude nešto sveto, moja ćerka ide tamo, ne želim da je odgajaju i uče takvi ljudi. Ja njega ne mrzim, pokušao sam čak doći do njega, pozvao ga da razgovaramo o svemu i to rešimo. Nije mi nikad odgovorio, takav je on čovek.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike