Mostar se u suzama poslednji put oprostio od porodice Krstić: Mali Robert sahranjen u belom kovčegu sa belim ružama (VIDEO)

27.09.2022

19:27

1

U jezivoj nesreći je poginula tročlana porodica Krstić iz Mostara, bračni par Boris (35) i Marijana (34) i njihov sin Robert (9)

Mostar se u suzama poslednji put oprostio od porodice Krstić: Mali Robert sahranjen u belom kovčegu sa belim ružama (VIDEO)
porodica krstic mostar copy - Copyright Printscreen/Klix.ba/ŽO Facebook/Zajednice žena HDZ BiH ''Kraljica Katarina Kosača'' HNŽ-a

Potresni prizori iz Mostara danas. Obavljen je ispraćaj i sahrana tročlane porodice Krstić koja je stradala u saobraćajnoj nesreći u subotu uveče nedaleko od Mostara.

Da podsetimo, u jezivoj nesreći je poginula tročlana porodica Krstić iz Mostara, bračni par Boris (35) i Marijana (34) i njihov sin Robert (9), dok je njihova trogodišnja ćerka zadobila povrede opasne po život i na lečenju je u SKB Mostar.

Ispraćaj nastradalih je počeo ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, gde su članovi porodice primali saučešće. Potom su tela prevezena na rimokatoličko groblje u naselju Ortiješ, prenosi Klix.

Najmlađa žrtva nesreće mali Robert sahranjen je u belom kovčegu okružen belim ružama.

Njihova tragična smrt zavila je u crno Hercegovinu, a porodicama tragično stradalih izraze saučešća upućuju brojni građani iz svih krajeva BiH kao i visoki zvaničnici sa svih nivoa vlasti.

Bračni par i dete su poginuli u stravičnoj nesreći u kojoj su učestvovala četiri automobila. U udesu  su četiri osobe poginule i još četiri teško povređene.

Prema nezvaničnim informacijama, tragično nastradala mostarska porodica Krstić je žrtva trkanja i nesavesne vožnje druga dva automobila, BMV-a i “mercedesa”. Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMV-a, Mate Primorac, inače hercegovački biznismen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Klix

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike