Novi detalji stravičnog udesa kod Mostara: Trkali se mrtvi pijani, pa pobili skoro celu porodicu Krstić, dete (3) se i dalje bori za život

25.09.2022

14:18 >> 14:31

0

Autor: 24sedam

U stravičnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom pravcu M-17 u mestu Buna-Zaton, južno od Mostara, smrtno je stradao bračni par Krstić, Boris ( 35) i Marijana (34)

Novi detalji stravičnog udesa kod Mostara: Trkali se mrtvi pijani, pa pobili skoro celu porodicu Krstić, dete (3) se i dalje bori za život
mostar - Copyright ŽO Facebook/Zajednice žena HDZ BiH ''Kraljica Katarina Kosača'' HNŽ-a

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila sinoć kod Mostara, u kojoj su četiri osobe smrtno stradale i još četiri teško povređene prouzrokovana je prekomernom konzumacijom alkohola i trkom automobila, nezvanično saznaje Klix.ba.

Kako saznaju, u alkoholisanom stanju su se trkali M. P. u vozilu BMW X5 i M. D u Mercedesu kome je izmereno 2,5 promila alkohola u krvi.

U stravičnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom pravcu M-17 u mestu Buna-Zaton, južno od Mostara, smrtno je stradao bračni par Krstić, Boris ( 35) i Marijana (34) i njihov devetogodišnji dečak, Roberto, dok se njihova trogodišnja ćerka bori za život i u kritičnom je stanju.

Vest o njihovoj smrti bolno je odjeknula u Hercegovini, a od ove porodice, čiji se život ugasio nedaleko od kuće u naselju Ortiješ, u koju se vraćali s jednodnevnog izleta, opraštaju se rodbina, prijatelji, komšije, poznanici...

 

 

Za upravljačem automobila BMW X5 je bio Mate Primorac (46), navodno biznismen iz Čitluka, koji je smrtno stradao na licu mesta. Primorac se tom prilikom s prijateljem vraćao s jednog krštenja.

Koliko su brzo vozili govori najbolje prizor automobila koji su nakon nesreće potpuno uništeni i nad njima će se vršiti veštačenje danima u cilju rasvetljavanja stravične nesreće.

Oni su se trkali iz smera Mostara prema Čapljini i u mestu Buna-Zaton u blizini Bunskih kanala i usmrtili su skoro selu porodicu koja je putovala iz suprotnog smera.

Foto: Foto: G. Š./Klix.ba
 

 

Smrtno je stradao bračni par Krstić iz Mostara i njihov sin (9), dok im je trogodišnja ćerka zadobila povrede opasne po život i lekari u mostarskoj bolnici joj se bore za život. Teške telesne povrede zadobili su i putnici iz vozila "BMW" L.M. (1987.), R.V. (1977.) i K.J. (1998).

Uviđaj koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, pod rukovodstvom dežurnog tužioca je trajao više od pet sati, a saobraćaj je za to vreme na ovoj deonici magistralnog puta bio potpuno obustavljen.

Tela nastradalih su prevezena u mrtvačnicu Beli Breg, te će se po nalogu tužilaštva raditi obdukcija, dok su sva vozila prevezena u krug MUP-a HNK u Mostaru te će se nad njima sprovesti detaljno veštačenje u cilju rasvetljavanja slučaja i okolnosti pod kojim se dogodila stravična nesreća koja je Hercegovinu zavila u crnu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike