Samoubistvo mladića u Prnjavoru: Majka tvrdi da je okolina vršila pritisak na njega zbog brige o psima

24.09.2022

06:24

0

Autor: 24sedam

Sahrana Gorana Karanovića će biti održana sutra u 13 časova u Prnjavoru

Samoubistvo mladića u Prnjavoru: Majka tvrdi da je okolina vršila pritisak na njega zbog brige o psima
308379866_618530563277768_7159605017202317293_n - Copyright Printscreen/Facebook

Saradnici i prijatelji na društvenim mrežama opraštaju od velikog ljubitelja i zaštitnika životinja mladog Prnjavorčanina Gorana Karanovića koji je iznenada otišao u smrt.

- Danas je jedan od najtužnijih dana za napuštene životinje. Goran Karanović je sebi oduzeo život. Digao je ruku na sebe jer s manje od 20 godina nije mogao da izdrži pritisak onih koji su ga neprekidno prijavljivali. Slali mu policiju na vrata zbog 40-ak pasa koje je voleo svim svojim srcem. Koje je danonoćno pazio. Koje je bolesne, polomljene, krvave dovodio svojoj kući i ulagao sve napore da im obezbedi lečenje i dobar život. Svaki dan su mu pretili da će ih oduzeti.

Printscreen/Facebook
 

Danas su oni kojima smetaju životinje pobedili. Ugasili su život mlađi od dve decenije. Oni stari, nervozni, potplaćeni, oni besni na sebe i sve oko sebe kojima smeta kad psi zalaju oni su potpisivali peticiju da ga unište. Smetao je njima i ovaj mladi život. Gorane čuvaj nam Reksa. Čuvaj sve šapice koje su ikada otišle od tebe prerano. Jedina uteha je što će od danas imati pravog anđela da ih dočeka kada odu od nas - navodi se objavi na Fejsbuk stranici Udruženja “Wag Wag”.

Ovo udruženje uputilo je i poziv građanima da sutra u 13 časova ispred Hrama Hrista Spasitelja u Banjoj Luci održe minut ćutnje za Gorana.

Kako navode, sahrana Gorana Karanovića će biti održana sutra u 13 časova u Prnjavoru, a svi oni koji nisu u mogućnosti da dođu dobrodošli su da u isto to vreme pruže podršku iz Banjaluke.

Goranova majka neutešna: Mog anđela su otjerali u smrt

- Oni su zlotvori, mog su Gorana oterali u smrt, zbog njih je moj mali anđeo digao ruku na sebe - rekla je Goranova majka Zora Karanović.

– On je imao 15 svojih pasa, ostali su bili sa ulice. Dešavalo se da ih se skupi i po 50, sve njih je on hranio, lečio i čuvao, bez ikakve materijalne koristi, iz čiste ljubavi. Od svog novca im je kupovao lekove i hranu – rekla je neutešna majka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike