Ulice ukrašene srpskim trobojkama: Predsednik opštine Budva Milo Božović u poseti kod Marinka Božovića i Darka Babalja u Istočnom Sarajevu

11.09.2022

12:04

0

Predsednik opštine Budva posebno je uživao u stihovima pesme posvećene litijama u Crnoj Gori

Ulice ukrašene srpskim trobojkama: Predsednik opštine Budva Milo Božović u poseti kod Marinka Božovića i Darka Babalja u Istočnom Sarajevu
Milo Božović - Copyright Printscreen/YouTube/Adria Tv Montenegro

Beogradski sindikat završio je letnju turneju sinoćnjim koncertom u Istočnom Sarajevu. Na Trgu dr Miodraga Lazića nizali su se hitovi Jedina Srpska, Dogodine u Prizrenu, Sviće zora i mnoge druge. U koncertu ovog popularnog beogradskog hip-hop benda uživao je i predsednik opštine Budva Milo Božović.

Članovi najpopularnijeg hip-hop sastava sa ovih prostora sinoć su slali posebne pozdrave za braću iz Republike Srpske i Crne Gore.

Predsednik opštine Budva posebno je uživao u stihovima pesme posvećene litijama u Crnoj Gori.

- Za mene je uživanje biti u srpskom Sarajevu, ovde uživati uz pesmu “Sviće zora“ i odavde poslati pozdrave za verni srpski narod gde god da se nalazi - rekao je Božović, prenosi ADRIA TV.

Komentarišući i stihove pesme "Jedina Srpska“ i stih "Našu braću preko Drine gledali smo sa visine“ Božović je rekao da za njega ne postoji nikakva podela Srba i da elitni Srbi ne postoje.

- To je poznata priča kod Srba. Elitni Srbi ne postoje, svi su Srbi isti, bili oni sa jedne ili druge strane Drine, sa jedne ili duge strane Morave, sa jedne ili druge strane Dunava, Save, Morače ili bilo koje reke - kazao je Božović, koji je na koncertu bio u društvu političara Darka Babalja i Marinka Božovića, načelnika opštine Istočna Ilidža.

Balkoni i ulice Istočng Sarajeva sinoć su bili ukrašeni srpskim trobojkama, a Feđa Dimović iz Beogradskog Sindikata osvrnuo se i na hašenje Mila Božovića zbog isticanja srpske trobojke na svoj balkon u Budvi.

- Bezveze je da se, bilo ko u bilo kojoj prilici, zbog ljubavi prema svojoj zastavi oseća ugrožen. Ne vidim razlog da se isticanje svoje zastave može smatrati negativnim činom - prokomentarisao  je Dimović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: ADRIA TV

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike