"Putuj Bakire gde ti je volja, Srbi ne idu nigde!" Jelena Trivić poslala poruku Izetbegoviću

10.09.2022

13:53 >> 13:58

0

Autor: 24sedam

Bakire ne preti, jadan si čim to činiš. Ne krij svoju slabost iza tako zapaljivih reči. Sigurno osećaš svoj politički kraj pa ideš na sve ili ništa - rekla je Trivićeva

"Putuj Bakire gde ti je volja, Srbi ne idu nigde!" Jelena Trivić poslala poruku Izetbegoviću
305989943_641698000645343_9201148925734702878_n - Copyright Jelena Trivić/Foto: Fejsbuk

"Republika Srpska je tu i nijedan Bakir to ne može promeniti. Ako ti se ne sviđa, putuj Bakire gde ti je volja!"

Napisala je to na Fejsbuku Jelena Trivić, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske (PDP).

- Bakire ne preti, jadan si čim to činiš. Ne krij svoju slabost iza tako zapaljivih reči. Sigurno osećaš svoj politički kraj pa ideš na sve ili ništa - rekla je Trivićeva i dodala:

- Srbi ne idu nigde. Ovo je zemlja naših predaka, omeđena moštima svetaca i mučenika, učvršćena junaštvom srpskih heroja. Republika Srpska je naša otadžbina! Republika Srpska je činjenica! Republika Srpska je Dejtonom zagarantovana! Republika Srpska je tu i nijedan Bakir to ne može promeniti. Ako ti se ne sviđa, putuj Bakire gde ti je volja!  -  napisala je Trivićeva.

 

 

Ona je naglasila da Srbi nisu bežali od Osmanlija, nisu bežali od ustaša i nacista, nisu bežali od mudžahedina, pa neće bežati ni od propalog političara.

- Svi oni ostaše na smetlištu istorije, i Osmanlije, i ustaše, i nacisti, i mudžahedini, spremi se i ti jer drugog oktobra odlaziš na smetlište istorije. Ako ne pobegneš pre toga, znaj da ćeš biti predmet rada pravosudnih institucija - istakla je Trivićeva.

- Bakire, Srbi ne idu nigde, a ti ćeš sigurno na put! U inostranstvo ili ustanovu zatvorenog tipa, zavisiće od brzine - poručila je Jelena Trivić.

Prof. dr Jelena Trivić je kandidat opozicije za predsednika Republike Srpske.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike